Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
Sajnos a fejlődés néha hibás irányba vezet.
Amikor kb 8 éve először TvHeadend-et használtam, semmi ilyen gond nem volt: egyáltalán nem volt kötelező jelszavas védelem. Aztán megjelent és én is szembesültem vele, de szerencsémre én nem stream-elek, csak a web-es felületen keresztül használom videó-magnónak, ott meg nincsenek problémák.
-
azbest
félisten
válasz
JTAGSHOP
üzenetére
a hivatalos oldal letöltés részéről vezet egy link letölthető deb fájlos oldalra:
Ez a 64bites pécés deb-es link [link] ha másfajta kellene (arm, raspberry pi-s), akkor szűrés nélkül is ott vannak. Választ a te ubuntudnak buildeltet (a nevében van)Ha jól látom hozzáadható repositoryként is [link]
Ez a leges legfrissebb módosítást is tartalmazza, nem biztos, hogy mindig stabil. Ha van egy bevált verziód lehet érdemes elmenteni / megjegyezni azt a deb fájlt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann