- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
JTAGSHOP #20125 üzenetére
Sajnos a fejlődés néha hibás irányba vezet.
Amikor kb 8 éve először TvHeadend-et használtam, semmi ilyen gond nem volt: egyáltalán nem volt kötelező jelszavas védelem. Aztán megjelent és én is szembesültem vele, de szerencsémre én nem stream-elek, csak a web-es felületen keresztül használom videó-magnónak, ott meg nincsenek problémák.
-
azbest
félisten
válasz
JTAGSHOP #20125 üzenetére
a hivatalos oldal letöltés részéről vezet egy link letölthető deb fájlos oldalra:
Ez a 64bites pécés deb-es link [link] ha másfajta kellene (arm, raspberry pi-s), akkor szűrés nélkül is ott vannak. Választ a te ubuntudnak buildeltet (a nevében van)Ha jól látom hozzáadható repositoryként is [link]
Ez a leges legfrissebb módosítást is tartalmazza, nem biztos, hogy mindig stabil. Ha van egy bevált verziód lehet érdemes elmenteni / megjegyezni azt a deb fájlt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest