Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• garga01

őstag

válasz gulyasa #19617 üzenetére

Nagyon jó cucc az a Fritz repeater, nekem DVB-C-s routerem van, hasonló célokkal mint a kérdezőnek. Gyakorlatilag abba a repeaterbe 4 dvb-c tuner van építve úgy, hogy 4 független IP streamet tud kiadni a Fritz hálózaton keresztül. A webes felületéről le tudod kérni az iptv listát m3u fájlban, külön HD és SD adókra, ezt szépen össze lehet szerkeszteni. TVheadend és Kodi is kezelni tudja! Ezek meg vannak linuxra, windowsra vagy akár androidos set top boxra is. Kodival működik biztosan, teszteltem. De neten lehet leírásokat találni, pl.
    Szóval ezekkel lehet aztán kombinálni, persze utánajárós,olvasós a dolog. Nekem a mobilra, böngészőre stream volt a lényeg, a felvétellel nem foglalkoztam, azért nem tudok pontosat mondani. Kodival kipróbáltam boxon is megy.
    Illetve arra kell figyelni, hogy a vevő oldalon is megfelelő wifi vevő legyen, vagy a legjobb lan kábellel kötni. Mert pl. ha nem a Fritzbox wifijét használtam itthon, akkor akad az adás. Illtve megfelelő portokat kinytiva, dyndns,no-ip,stb.-t beállítva még netről is elérhető az iptv adás amit a Fritz generál. :D Telefon (VPN-el), VLC simán a dyndn-s címmel módsoított m3u-val is tudott csatlakozni. (Nekem egy Fritzbox 7390 (fő router) + 6490 (switch+dvb-c) van)

Új hozzászólás Aktív témák