Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
-
Watt25
veterán
Tudtommal a kártya csak a pillanatnyilag sugárzott stream-eket tudja kikódolni, a múltban kódoltakat nem. (Hiszen a kulcs folyton változik.) Tehát biztos, hogy nem kódoltan tárolják le a tévék/boxok a felvételeket. (Vagyis a tévék kódolják, de saját kódolással, aminek nincsen köze a kártyához.)
Ez nagyon egyszerűen letesztelhető: ha kiveszed a tévédből/box-odból a kártyát, attól még meg tudod nézni a rögzített műsorokat. (Ezt én is próbáltam, ez biztos! Mai napig vannak MindigTV extráról rögzített műsoraim a tévé vinyóján, mégis meg tudom nézni őket, pedig már egy éve lemondtam a MindigTV előfizetést, a kártya meg a polcon hever.)
Harmadik indok: többnyelvű csatornák esetén mindig éppen azt a hangsávot kódolja csak ki a tévé, amelyiket a felvétel közben választottál. Ha felvétel közben hangsávot váltasz, akkor visszajátszás közben is hangsávot kell abban a pillanatban váltanod, egyébként előtte/utána nem fogod hallani a hangot. Ezért is nagyon jó a kábeles Digi (és az I-TV Zrt-s cégei), mert ott ugye kódolatlan a csatornák többsége, tehát felvétel visszajátszása közben is válthatsz szabadon hangsávot, hiszen kódolatlanul van letárolva az összes hangsáv.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Parfüm topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest