- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- 3D nyomtatás
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Kernel #16584 üzenetére
Kernel:
"Pedig van erre leválasztó, ami csak a nagyfrekvenciát engedi át."Ez a téma engem kicsit ingerültté tesz, mert már 10 éve is gond volt ez a búgás. Nemrég TV tunert ajánlottak, feltettem a kérdést, ez a búgás nem lesz-e gond. Azt mondták, nem. Az lett. Kösz szépen. Utána próbáltam utánajárni a búgásnak, senki normális megoldást nem tudott adni, végül pontosan olyan leválasztót javasoltak, mint amit most te, hogy az meg fogja oldani a problémát. Vettem, csökkent a búgás, de nem tűnt el. Kösz szépen.
Szóval, csak azért zavaró az egész, mert soha senki nem tudta megoldani, mégis soha senki nem beszél erről, amikor tunert vagy leválasztót ajánlgat, pedig szerintem nem csak nálam búg. Én ezért mondom, hogy inkább lebeszélnék mindenkit tunerről (kivéve ha mondjuk rögzítős set top boxról akar felvenni vele úgy, hogy ki van húzva belőle az antennadrót), leválasztóról meg főleg. Szerintem te is csak akkor javasolj ilyesmit, ha nálad valóban megoldott már ilyen problémát.
"Egyébként a központi antennakábel és a hálózati konnektor védőföldje (ami a készülékházakkal direkt összeköttetésben van) között kialakuló földhurok csak a készülékek közötti analóg jelátvitelben szokott zavart okozni (kép és hang egyaránt), digitális átvitelben nem. HDMI sem érzékeny rá."
De állítólag árt a hangkártyának, és gondolom attól, hogy a digitális jelet nem zavarja, ez a probléma még fennáll. Nekem egyébként három rossz tapasztaltom volt már vele, három hangkártyámnak tett rosszat a dolog, szóval soha semmit nem kötnék ma már össze a géppel, amibe antennadrót van dugva. Erre is azt mondanám, hogy az javasolja bárkinek is, aki már probléma nélkül csinált ilyet.
Bocsánat, remélem, nem haragszol, de ez a téma nekem már annyi időmbe és pénzembe került, és annyi rossz tanácsot kaptam, hogy nem akartam szó nélkül hagyni. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Delta Force (2024)
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest