Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murphistic

aktív tag

válasz Beri #15823 üzenetére

Igazából mindegy, hogy melyiket veszed, csak arra ügyelj, hogy tudja a DVB-T MPEG4 kombinációt. Azt hittem, hogy magyarországi üzletben nézelődtél (pedig még az adatlapodat is megnéztem :D ), így ezt nem írtam (meg ugye az általad belinkelt Sencorral nem volt ilyen gond).
    Az 5000-es sorozatú Strong STB-k pont nem jók, mert azok csak az MPEG2 szabványt ismerik, ami jó (volt) a szlovák adók vételéhez. Én abból szoktam kiindulni, hogy amelyik STB-n nincs HDMI kimenet is, akkor az valószínűleg nem jó a magyarországi vételhez.

Javítás: Alzáéknál megint pályát tévesztettek, mert a HD-vételre alkalmas készülékekhez naná, hogy besorolnak olyat is, ami nem tudja azt :( . Nagyon úgy néz ki, hogy tőlük akkor marad csak az a Sencor... Ha az Alzánál maradunk, akkor ezeknek jóknak kell lenniük (tehát elvileg lesz kép és hang is, mivel alkalmasak a HD vételre): http://www.alza.sk/televizory/set-top-boxy/dvb-t-pozemne/hd-prijem/18851804.htm , meg természetesen az általad linket Sencor, ami már a T2-t is tudja. Ezek után én a Sencor mellett döntenék.

Nekünk otthon két STB-nk van: egy magyarországi Strong 8110-es és valamilyen cseh forgalmazó által átcímkézett kínai :) - no nem mintha a Strong is nem Kínában készült volna . Hasonlóan működik mindkettő, csak az átcímkézettnek elég furcsára sikerült a magyar fordítása, szóval az érthetőség kedvéért angolon hagytam.

Esetleg, ha jártok Magyarországra bevásárolni, akkor körülnézhetsz a hiperekben is. Gyakran vannak 7000Ft alatt is STB-k és azokkal biztos nem lesz gond.

• wassermann

Topikgazda

válasz Beri #15823 üzenetére

Az 1., nyitó hsz. 2008. augusztus 1.-én született, akkor még nem lehetett kapni STB-ket. A másik oka annak, hogy méltatlanul kevés szó esik róluk: talán az, hogy a PROHARDVER egy főleg PC-s dolgokkal foglalkozó portál.

A jobbfelső sarokban a keresővel rákereshetsz különböző szavakra pl: STRONG, STB... : ))

Új hozzászólás Aktív témák