- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Igazából mindegy, hogy melyiket veszed, csak arra ügyelj, hogy tudja a DVB-T MPEG4 kombinációt. Azt hittem, hogy magyarországi üzletben nézelődtél (pedig még az adatlapodat is megnéztem
), így ezt nem írtam (meg ugye az általad belinkelt Sencorral nem volt ilyen gond).
Az 5000-es sorozatú Strong STB-k pont nem jók, mert azok csak az MPEG2 szabványt ismerik, ami jó (volt) a szlovák adók vételéhez. Én abból szoktam kiindulni, hogy amelyik STB-n nincs HDMI kimenet is, akkor az valószínűleg nem jó a magyarországi vételhez.Javítás: Alzáéknál megint pályát tévesztettek, mert a HD-vételre alkalmas készülékekhez naná, hogy besorolnak olyat is, ami nem tudja azt
. Nagyon úgy néz ki, hogy tőlük akkor marad csak az a Sencor...
Ha az Alzánál maradunk, akkor ezeknek jóknak kell lenniük (tehát elvileg lesz kép és hang is, mivel alkalmasak a HD vételre): http://www.alza.sk/televizory/set-top-boxy/dvb-t-pozemne/hd-prijem/18851804.htm, meg természetesen az általad linket Sencor, ami már a T2-t is tudja. Ezek után én a Sencor mellett döntenék.Nekünk otthon két STB-nk van: egy magyarországi Strong 8110-es és valamilyen cseh forgalmazó által átcímkézett kínai
- no nem mintha a Strong is nem Kínában készült volna . Hasonlóan működik mindkettő, csak az átcímkézettnek elég furcsára sikerült a magyar fordítása, szóval az érthetőség kedvéért angolon hagytam.
Esetleg, ha jártok Magyarországra bevásárolni, akkor körülnézhetsz a hiperekben is. Gyakran vannak 7000Ft alatt is STB-k és azokkal biztos nem lesz gond.
-
wassermann
Topikgazda
Az 1., nyitó hsz. 2008. augusztus 1.-én született, akkor még nem lehetett kapni STB-ket. A másik oka annak, hogy méltatlanul kevés szó esik róluk: talán az, hogy a PROHARDVER egy főleg PC-s dolgokkal foglalkozó portál.
A jobbfelső sarokban a keresővel rákereshetsz különböző szavakra pl: STRONG, STB... : ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged