- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Nálam Win8 alatt játszotta ezt. Ezért kellett feltennem a 7-et. Érdekes, hogy német fórumokon olvastam olyat, hogy Win8 alatt mégis is ment pár embernek. A többség persze ott is panaszkodott. Szerintem USB portok környékénél, alaplapi drivernél lehet a gond..... De beleuntam a kinlódásba hála Isten a 7-el jó....
-
Kernel
nagyúr
válasz
pusi1981 #14097 üzenetére
Ja és már felismeri a gép,mint billentyűzetet
Az még nem lenne életszerűtlen, ha tartalmaz infravevőt az esetleges távszabályzóhoz, ami HID-kompatibilis eszközként jelenhet meg. Valójában ez a praktikusabb, univerzálisabb megoldás, ellentétben olyan egyedi megoldásokkal, ahol a távszabályzó nem HID-kompatibilis, ezért csak a saját programjával használható.
De nem ismerem a szerkezetet, hogy van-e benne infravevő, forgalmazzák-e távszabályzóval is, vagy ez csak annak a jele, hogy nem stimmel valami driver / firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged