Hirdetés
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
peterk
üzenetére
"A 35 HD (nagyjáboli szám, nem pontos) úgy jön össze, hogy a 18 az alapcsomag része (a honlapon csak 10 van kiírva, de az 18). És ha előfizetsz a nem free HD csomagra, akkor kapsz még kb. 10-et (ezt pontosan nem tudom, hogy melyik, de ha nagyon érdekel végigböngészem a muxokat a TV-men.)."
Nem vagyok jó matekból, ezért lettem informatikus.
A 10+18 hogyan lesz nagyjából 35?
Tudomásom szerint 10+18 = 28."A HBO és a FilmBox csomag pedig bár nincs kiírva, de HD."
A HBO-k közül csak a HBO HD lehet HD, a többi SD, ugyan ez a helyzet a Filmbox-ok esetében. Magyarországon a HBO-nak és a Filmbox-nek is csak egy-egy HD változata van. A műholdas UPC ad kétféle magyar nyelvű HBO HD-t különböző műsorral, de ebből az egyik a cseh verzió, amin van magyar hang is.
A mondatod helyesen megfogalmazva:
A HBO és a FilmBox csomag pedig bár nincs kiírva, de tartalmaz HD csatornát is. -
peterk
senior tag
válasz
peterk
üzenetére
Ja, még annyit elfelejtettem, hogy az STB-vel felvéve a csatikat, a HD csatik általában 14mbit/s-el jönnek, az SD digitálisak pedig 5-6mbit/s. A Bluray-hez (ami 50mbit/s ha jól tudom maxban) ill. a DVD-hez (10mbit max) képest kevesebb, de általában a kép így is korrekt. (Mondjuk a Bluray ill. DVD maximuma is általában elvi, a gyakorlatban ennél kisebb sávszélt használnak. A DVD-n gyakran ugyanúgy 5-6 az átlag, főleg, ha több - netán DTS - hangsáv is van mellette.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A 10+18 hogyan lesz nagyjából 35?
jó kis honlap, még a saját HD kínálatukat sem képesek helyesen és pontosan feltüntetni. Azért ez erősen vicces
wassermann