Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Projektor topic
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Köszi Watt25 és Kernel.
Nem digikábel, de hasonló kábel, vidanet.
Évek óta van náluk előfizetésünk, olyan sok gond nem is volt eddig.
Aztán most nyáron nagyon gáz lett, pedig nálunk semmi nem változott.
Van hogy teljesen elmegy minden frekvencia, de újabban inkább az m1hd, tv2, és az ezen lévő csatornák mennek el. A 354MHz. Ez a legalja, ennél lejjebb náluk nincs freki.
Lehet az oszlopon már megfőtt a kábel, vagy kicsúszott, vagy én nem tudom, de egyszer csak megjavul (most is már fél órája jó, pedig az elmúlt napokban ennyit még nem is bírt ki) és jó egy ideig, majd megint nem jó. Először még azt hittem központi hiba, mert eddig évente max 1-2x ment el eddig és ennyi központi hiba szokott lenni. De 1 hét alatt már alig volt idő, mikor jó volt, ez már nem lehet központi. Lehet az utcában lesz valami. Megvárom még aug.1-et, és addig még tesztelem.
Az internet is onnan jön, ahonnan a kábeltévé, ez nem szakad meg annyiszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest