Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Hétvégén végeztem egy kis tesztet Balatonszárszón (gyk. déli part). A tunerhez mellékelt botantennával csak kültérben tudtam fogni az adást (akkor viszont 90-100%-on), beltérben semmit. A tetőantennával szintén semmit (a padláson van, lehet, hogy nem pont az adó fele néz).
Viszont először azt tapasztaltam, hogy 10-80% között ugrált a vételi minőség, majd a TSReader kb. 10-15 mp után nem kap jelet a tunertől. Ha újraindítottam, akkor megint ment 10-15 mp-ig. Gondoltam, hogy ez csak túlmelegedési gond lehet, mert a tuner is elég forró lett. Levettem róla a burkolatot (USB-s), és láss csodát: Egyből tökéletesen működött. Nem tudom, hogy attól melegszik-e, hogy még gyenge a jel és "erőlködik", és normál adásnál már jó lesz, de majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest