Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hellotok!
Jó múltkor érdeklődtem, hogy mi a helyzet a veszprémi DVB-T adással, most megosztanám a friss ropogós tapasztalataimat:
A tunerem egy Gigabyte U7000. (ugye erre hiszik azt sokan, hogy csak mpeg2-es, Magyarországon nem jó, stb.)
A kis szobaantennájával a 20 emeletesben a 9.-en 3 TV adót valamint 3 rádiót tudok fogni első próbálkozásra.
Ez azt jelenti, hogy az ablakpárkányon van az antenna, de belülről! Viszont azt vettem észre, ha kinyújtott kézzel kitartom (megszűnik az összes fal takarása) akkor se lesz jobb a vétel.
A 3 vett adó az: RTL, TV2, M1.
Szóval, ha nem is javul a vétel már elégedett vagyok.
Szoftvernek a Windows 7 beépített Media Centerét használom. A gépemen semmilyen codec sincs telepítve, csak a beépített Windows 7 codecek.
Lehet ezért nem jelenik meg a többi adó? Csak mert a program megtalálja őket, de se kép se hang. (összesen 14 találat a rádiókkal együtt)
A tunerhez még annyit fűznék, hogy a neten olvasottakkal ellentétben nekem szépen kezeli a távirányítót a MC. (legalábbis a számokat, csatornaléptetés, hangerő, EPG, nyilak)
Annyi, hogy automatikusan nem ismeri fel, hivatalos oldalról kellett a Win7 driver, távirányítót viszont magától észlelte.A kérdésem annyi lenn, hogy valami új codecel esetleg másik lejátszóval elérhetném a többi adót is vagy ez csak nagyobb antennával menne?
Amúgy még azt nem értem, hogy az M1 HD az első 10ms alatt miért esik darabokra állandóan, de aztán beáll, míg máskor akármennyit várok végig szaggatós marad. (először proci limitre gondoltam, de akkor mindig akadna nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged