- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hellotok!
Jó múltkor érdeklődtem, hogy mi a helyzet a veszprémi DVB-T adással, most megosztanám a friss ropogós tapasztalataimat:
A tunerem egy Gigabyte U7000. (ugye erre hiszik azt sokan, hogy csak mpeg2-es, Magyarországon nem jó, stb.)
A kis szobaantennájával a 20 emeletesben a 9.-en 3 TV adót valamint 3 rádiót tudok fogni első próbálkozásra.
Ez azt jelenti, hogy az ablakpárkányon van az antenna, de belülről! Viszont azt vettem észre, ha kinyújtott kézzel kitartom (megszűnik az összes fal takarása) akkor se lesz jobb a vétel.
A 3 vett adó az: RTL, TV2, M1.
Szóval, ha nem is javul a vétel már elégedett vagyok.
Szoftvernek a Windows 7 beépített Media Centerét használom. A gépemen semmilyen codec sincs telepítve, csak a beépített Windows 7 codecek.
Lehet ezért nem jelenik meg a többi adó? Csak mert a program megtalálja őket, de se kép se hang. (összesen 14 találat a rádiókkal együtt)
A tunerhez még annyit fűznék, hogy a neten olvasottakkal ellentétben nekem szépen kezeli a távirányítót a MC. (legalábbis a számokat, csatornaléptetés, hangerő, EPG, nyilak)
Annyi, hogy automatikusan nem ismeri fel, hivatalos oldalról kellett a Win7 driver, távirányítót viszont magától észlelte.A kérdésem annyi lenn, hogy valami új codecel esetleg másik lejátszóval elérhetném a többi adót is vagy ez csak nagyobb antennával menne?
Amúgy még azt nem értem, hogy az M1 HD az első 10ms alatt miért esik darabokra állandóan, de aztán beáll, míg máskor akármennyit várok végig szaggatós marad. (először proci limitre gondoltam, de akkor mindig akadna nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Star Trek
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest