Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
garga pista #19715 üzenetére
Hú de izgalmas az írásbeli kommunikáció akkor, amikor nem lehet hallani a hangsúlyokat. Úgyhogy akkor nekiállok "magyarázkodni".
A Ci/Ci+ modul teljesen más történet.
Tudom, megértettem. Amire válaszoltam, azt a sima smartkártyáról írtad.
Errre írtam ezt: Hát azért a CI+ modul+kártya kombónak mennie kéne.
Az azért szó utal arra, hogy úgy gondoltam, ettől függetlenül azért remélem a CI+ modulos kombó megy egy olyan eszközben, aminek még a dobozán is (meg a használatijában is) ott figyel a CI+ logó. Következésképp nem baj, ha sima smartkártyával nem megy. Különben biztos voltam benne, hogy nem megy, csak kíváncsi voltam a box reakciójára.
A sima CI+kártya minden CI-s boxban megy, mivel a CI modul nincs boxhoz/tvhez kötve
De ugyanez igaz a CI+ +kártyákra is. Azok sincsenek boxokhoz vagy tévékhez kötve. Különben szegény UPC/"bocs fiúk" előfizetők anyáznának egy sort, ha elmennének egy hétre mittomén rokonokhoz és a rokon CI+-os TV-jében is akarnák használni. Szóval a CI+ modulnak ilyen szempontból rugalmasabbnak kéne lennie. Megint más kérdés, hogy a szolgáltató mit össze szórakozik azzal is, hogy ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, mert szerintük jó vicc, ha havonta mondjuk csak párszor használod (de mondjuk csomagban olcsóbb volt nettel és telefonnal) és mikor használnád állandóan telefonálgatnod kell az ügyfélszolgálatra. Hát bocs fiúk ez nem pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest