Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Hú de izgalmas az írásbeli kommunikáció akkor, amikor nem lehet hallani a hangsúlyokat. Úgyhogy akkor nekiállok "magyarázkodni".
A Ci/Ci+ modul teljesen más történet.
Tudom, megértettem. Amire válaszoltam, azt a sima smartkártyáról írtad.
Errre írtam ezt: Hát azért a CI+ modul+kártya kombónak mennie kéne.
Az azért szó utal arra, hogy úgy gondoltam, ettől függetlenül azért remélem a CI+ modulos kombó megy egy olyan eszközben, aminek még a dobozán is (meg a használatijában is) ott figyel a CI+ logó. Következésképp nem baj, ha sima smartkártyával nem megy. Különben biztos voltam benne, hogy nem megy, csak kíváncsi voltam a box reakciójára.
A sima CI+kártya minden CI-s boxban megy, mivel a CI modul nincs boxhoz/tvhez kötve
De ugyanez igaz a CI+ +kártyákra is. Azok sincsenek boxokhoz vagy tévékhez kötve. Különben szegény UPC/"bocs fiúk" előfizetők anyáznának egy sort, ha elmennének egy hétre mittomén rokonokhoz és a rokon CI+-os TV-jében is akarnák használni. Szóval a CI+ modulnak ilyen szempontból rugalmasabbnak kéne lennie. Megint más kérdés, hogy a szolgáltató mit össze szórakozik azzal is, hogy ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, mert szerintük jó vicc, ha havonta mondjuk csak párszor használod (de mondjuk csomagban olcsóbb volt nettel és telefonnal) és mikor használnád állandóan telefonálgatnod kell az ügyfélszolgálatra. Hát bocs fiúk ez nem pálya.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann