- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
"ha x ideig nem használod a kártyát, akkor inaktiválják, "
nem. Ha nem volt bekapcsolva, akkor nem kapja meg a következő havi aktiválást. Nem úgy működik, hogy bekapcsolják és örök élet ingyen sör. Mindig csak 1 hónapra előre aktiválódik az előfizetés. Ha nem volt bekapcsolva, akkor persze, hogy lejárt. Az adással együtt jön az aktiváló kulcs. A forduló napokban gyakrabban, de mivel egyirányú a rendszer, ezért mindig küldik az aktiválást, csak pár percet várni kell.
-
pjen
félisten
Érdekes ez a Cí+. Megvettem az Amiko 8265+ stb t. Beletettem a DIGImodult, nem is látta, letöltöttem mu és mcas szovtvert akor már látta és jött is szépen a film now. Felvanni mindent szépen felvett kivéve a film now csatornát. UPC modullal se tudtam működésre birni.
Persze lehet kiváló viszont én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest