Hirdetés
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Corsair tápok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
hivatalos licenszelt Technisat boxot jó drágán, abba se fog menni,
Hát azért a CI+ modul+kártya kombónak mennie kéne. Hogy aztán ez a gyakorlatban is megy-e, azt egyelőre nem tudom.
Egyelőre nem vagyok alkupozícióban, hogy ilyenekről érdemben tárgyalhassak a vodkafonnal.Felejtsd el, hogy meg tudod csinálni.
Nem is akarom. De kiindulva abból, hogy smartkártya, ezeket régen is más területen (SIM, diákigazolvány stb..) úgy levédték, hogy vannak területek amiket a gyártó egyszer felírt aztán kész, az életben nem írható többet az a rész felül. Szóval ebből kiindulva, el tudom képzelni. Meg CHVx kódok tömkelege, ahol x tetszőlegesen nagy pozitív egész szám is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec CSL P1 V1 kormány
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann