- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videószerkesztés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
george83
csendes tag
válasz
bitfarkas #582 üzenetére
Köszi szépen a választ mindkettőtöknek, a memóriás-izét már hallottam máshol is, hogy lehet, hogy fél giga kevés lesz, lehet, hogy rá kell áldoznom még egy 14 rugót egy másik fél gigára.
Mellesleg időközben felhívtam a médiamárktot, mert hát ott vettem a FW kártyát, hogy mégis, mit csináljak mert nem műxik a dolog. (meg előtte bementem a dél-pesti szaturnba, hogy mégis mivan, ott azt mondta a csóka, hogy 99% hogy a kártya szar, mert a konfigomnak bírnia kellene, de próbáljam meg azt, hogy a vid-kártya kivételével mindent kiszedek, és a PCI buszokba próbálgassam bele a FW kártyát. Ha mindenhol lerohad, akkor jön a csapkodás meg káromkodás)
(ja, otthon a pinnacle-lel megnézettem a vinyót, hogy bírja-e az iramot. azt mondta, semmi para, menni fog.többszöri mérésre kijött egy-egy érték 6,5 MBps és 9 MBps között.
Haverok meg mindig mondják, hogy a 2000MHz-s proci elég lesz, meg hogy az 512MB mem sem éppen kevés). Naszóval, médiamárkt, felhívom ügyfélszolgos hölgyeményt, aki azt mondja - zárás előtt kicsivel, hogy ma még érvényes a 3 napos cseregarancia, rohanjak be vele az üzletbe.Ott a computer-osztályos csákó azzal fogadott, hogy ne nagyon csodálkozzak, mert az a FW kártya amit vettem elég szar minőségű. Mondta, választhatok mást, vagy visszaadja a pénzemet, ha akarom. Így visszakaptam a pénzemet, de most megint ott tartok, hogy mi a rákot csináljak, mert most megint nincs FW kártyám.
A régi kártya egy Billionton P1394U2V-B kártya volt, ára (Ulead Vid. Studio 7-tel, 3 portos kártya + kábel) 6.990,--
Ha valakinek volna tippje, hogy pestiában valahol, reális áron, de egy elég jó FW kártyát hol lehet felhajtani, kérem tiszteljen meg az infóval,
köszi mindenkinek
gy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest