-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qtya123
őstag
válasz
olajbogyo #11216 üzenetére
Lehet tévedtem, megnéztem ismét a TV specifikációt:
Eszerint a DTS-HD-t és DTS-X-et kezeli, de a DTS-HDMA-t nem. Illetve a True HD-t sem. Biztos ami biztos emiatt inkább átraktam a csatlakozását a soundbarra...
Amúgy ezt a TrueHD-t nem értem. A legtöbb esetben úgy van megadva a filmeknél a hangsáv, hogy TrueHD Atmos. Ilyenkor Dolby Atmost ír ki a soundbar. Akkor hogy van ez, hogy "egyszerre" TrueHD és Atmos, mikor a specifikációban külön hozza, ráadásul úgy, hogy a TrueHU-t nem is támogatja.
-
arcitec
addikt
válasz
Tiger. #11218 üzenetére
E szerint csak ez van, de a legújabb készülékeken ilyen menü nincs, mást nem találok, nem tudom mire gondolt.
Tehát mára már az online menü is elavult vagy mi...
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Qtya123 #11215 üzenetére
Igen, a legtöbb modern TV, amely nem támogatja a DTS-t, egyszerűen nem adja át a DTS jelet a HDMI ARC/eARC vagy optikai kimeneten keresztül, még passthrough beállítás mellett sem. Ilyenkor a TV vagy némaságot (nincs hang), vagy lebutított PCM sztereó hangot küld tovább, de a többcsatornás DTS vagy DTS-HD bitstream nem jut el a hangrendszerhez. A TV-nek licencelnie kellene a DTS dekódolást vagy továbbítást, de sok gyártó (pl. LG, Samsung, Sony bizonyos évektől) ezt már nem teszi meg, így a TV nem ismeri fel a DTS jelet, és nem tudja azt továbbítani, ez a korlátozás független a passthrough beállítástól ha a TV nem támogatja a DTS-t, akkor semmilyen módon nem tudja azt átengedni a hangrendszer felé.
-
Qtya123
őstag
válasz
olajbogyo #11214 üzenetére
Én is akárhogy gondolkodtam, erre jutottam. Hogy esetemben nem jár hátránnyal.
Egy darab 4k 144Hz, 1 darab 4k 120Hz, 2 darab 4k 60Hz portom van (ebből az egyik az eARC).
Bőven elég, a 144 Hz portra a PC megy, azon kívül csak a médialejátszó csatlakozik. Ha esetleg egyszer vennék konzolt, akkor még arra is ott a 120Hz port.Akkor ezek szerint ha teszem azt olyan tévém lenne, ami nem támogatja mondjuk a DTS-t, akkor passtrough ide vagy oda, nem tudna "továbbhaladni" a TV-n?
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Qtya123 #11208 üzenetére
Szerintem:
Ha a médialejátszót a soundbarhoz kötöd, majd onnan a TV-hez, a soundbar HDMI bemenetének és kimenetének sávszélessége lehet a szűk keresztmetszet. A Samsung Q930C például nem támogatja a 4K@120Hz vagy HDMI 2.1 teljes sávszélességet, így ha játék vagy nagy képfrissítésű tartalom a cél, ez korlátozhatja a képminőséget.Ha a médialejátszót közvetlenül a TV-re kötöd, a TV minden HDMI bemenetének teljes képességét kihasználhatod (pl. 4K@120Hz, VRR), és a hangot eARC-on keresztül továbbítod a soundbarhoz. Ez a felállás a legjobb választás, ha a TV HDMI portjai támogatják a kívánt képformátumokat.
A soundbar HDMI bemenete akkor lehet hasznos, ha kevés a TV-n a HDMI port, vagy ha a TV nem támogat bizonyos hangformátumokat (ez nálad nem probléma).
A te esetedben, ahol a TV és a soundbar is támogatja az eARC-ot, és a passthrough be van kapcsolva, nincs hátránya annak, ha a lejátszót a TV-re kötöd, és a hangot eARC-on keresztül küldöd a soundbarra. Sőt, ez a felállás előnyösebb, mert így a képminőség is maximális marad, és a TV minden HDMI portját kihasználhatod, míg a soundbar HDMI bemenete sávszélességben korlátozottabb lehet.
Szerintem maradj a jelenlegi megoldásnál. -
Bazijoe73
senior tag
Na Meg jött a Dune HD Pro One 8K Plus Nagyon gyors és mindent visz így elsőre. A zidoo meg megy vissza.
-
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Felteszem ide is a kérdést, mert a soundbar topikban nem kaptam rá választ.
Adottak a következők:
- TCL C845 TV (van eARC és a TV támogatja a Dolby Atmos, TrueHD és DTS-X formátumokat is, bár nem tudom ez számít-e lévén úgyis érintetlen továbbküldés van)
- Dune ProVision 4K lejátszó (CoreELEC CPM 14 build van rajta)
- Samsung Q930C soundbar (9.1.4, tehát vannak felfelé sugárzó hangszórók is az atmoshoz). eARC mellett van rajta még egy HDMI.Sok helyen azt olvasom/javasolják, hogy úgy legyen az összeköttetés, hogy a médialejátszó csatlakoztatva a soundbarra, a soundbar eARC pedig a TV eARC portjára. Tehát a kép a soundbaron keresztül menjen át a TV-be.
Ennek van bármi előnye ahhoz képest, hogyha úgy van az összeköttetés, hogy médialejátszó-->TV HDMI port és külön a soundbar eARC port-->TV eARC port?
A tévén és médialejátszón a hangnál a passtrough beállítva, tehát ugyanúgy továbbküldi a jelet.
Nekem ez utóbbi felállásban tökéletesen átmegy az Atmos és minden más hangformátum. Van ennek az összeköttetésnek bármi hátránya a lejátszó->soundbar->TV verzióhoz képest? -
arcitec
addikt
Valóban a Dunen is van tárhely/kiadás. Ami nem 1 kattintás.
Beállítások > Rendszer > Eszközbeállítások > Tárhely, majd itt kiválasztva az eszközt > Kiadás. Az most hogy, HDD vagy SSD tök mindegy. De mint a Dune forgalmazói fórumán
is írták és szerintem is, nem szükséges. Soha nem használtam és nem is fogom, mert nincs jelentősége. Apropó, még a HDD leállítására van lehetőség ha nincs használatban időlimitet megadván. Nyilván ezt célszerű beállítani...U.I : A fentiek a Dune HD Pro 8K Plus menürendszeréből ....
-
Beni2360
félisten
válasz
Tiger. #11187 üzenetére
Hát olvasgatom a HDD elválasztását, na bekapcsoltam a zidoot és rákerestem mivel emlékeztem erre a lehetőségre. És igen a fájlkezelőben ráléptem a HDD ikonjára és a középső nyilaknál a balra gombot megnyomva ugrott fel egy ablak amiben : Unmount és Format opció található.
-
Simi2000
tag
Konkrétan most történt először ilyen, úgyhogy még azt se mondanám, hogy néha fordul elő ilyen. Remélem többet nem is lesz ilyen.
Csak TV ki/be kapcsolás szokott lenni nálam.
Maga a teljes media box menüje is az első kockától az utolsóig helytelen színekben jelent meg, mintha rossz felbontáson lenne, nagy pixelekkel, helytelen szinekkel. Elsőre újrainditottam a media boxot, nem javult meg. Frissítettem a szoftverét a legujabb bétára, és akkor sem javult meg. Cseréltem hdmi kábelt, nem javult meg. Probálgattam több filmet is lejátszani, és akkor tűnt fel, hogy egyik kódolást jól játsza le, másikat nem.Másnap TV bekapcsoláskor minden jó lett. TV-t külön nem tudom tesztelni, csak a média box-al használom.
Le is zárom itt a történetet, azóta is jó minden vele.
-
arcitec
addikt
válasz
Tiger. #11187 üzenetére
Simán lehúzod róla oszt kész. Pláne nem írt rá, hanem lejátszás ment akkor meg még sehol sincs jelentősége, hogy leválasztod vagy sem. Évek óta így használom...
PC-n lehet jelentősége, ha sok adatot írt rá, de ott is kicsi az esély az adatvesztésre, ha írás befejezte után, csak széthúzod...(pláne ha "nem engedi" el). -
Tiger.
nagyúr
Nem tudja a h264-et le játszani?
-
Tiger.
nagyúr
Külső usb hdd levalasztani hogyan kell? Vagy csak simán leszedem róla? Hogyan tudom elerni a PC-t?
-
pch
senior tag
Droid 14 várható am a dune R 4k -ra?
-
Simi2000
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne Real Vision 4K-val, hogy délután néztem vele filmet, minden rendben volt. Következő TV bekapcsolás után elromlottak a színek. Gyorsan firmware frissítés, hiba továbbra is maradt.
H.264-el kodolt filmek szintén szinhibásak, HEVC kódolásúakat tökéletesen jeleniti meg.Van valami ötlet, hogy mi történhetett?
-
blakey
titán
légyszi' avass be, hogy a kodi saját lejátszójával hogyan tudok elérni ugyanolyan minőséget, mint a dune saját lejátszójával
. - nem tudok válaszolni, nem tudlak beavatni, hiszen nem írtál semmit, hogy miért és milyen jellegű problémád lenne. Elég sűrűn látogatom a Kodi topikokat, még nem találkoztam tőled származó írással, ahol a képi hibákra panaszkodsz
Ha 20 éve használod a Kodit, akkor lehet, hogy inkább nekem kéne tőled kérdezni, mert én csak 15 éve használom a Kodi(kat).
Amúgy, ha elolvasod, hogy milyen hsz-ra válaszoltam és tudod, hogy Zidoo-n miként működik a Kodi vagy a ZDMC, akkor láthatod, hogy ahhoz viszonyítva írtam, hogy Dune-n jól működik. -
blakey
titán
válasz
DasBoot #11179 üzenetére
Cambridge Audió hálózati lejátszval nem.
- mert az DLNA-t használ és ott más beállítások lehetnek érvényesek, tulajdonképpen az is egy lejátszó, aminek vannak saját képességei. Tehát minden a képességeken, a tudáson múlik, nem azon, hogy honnan érkezik az anyag.Másrést nézem a mostaniakat, de azokon sem látok "pörgetés"-re utaló gombot, csak léptetéshez.
- lejátszó alkalmazásokat nézz, ne pl. távirányítókat, minden alkalmazás mást preferálhat, hiszen nem ugyanazon az elven kerül fejlesztésre. Felteszel egy Kodi, egy Plexet, Embyt, Dune appot és mindegyik másképp működik, mindegyikben lesznek eltérések a másikhoz képest. -
fPApi
őstag
válasz
blakey #11176 üzenetére
Úgy látszik 20 év xbmc-kodi használat után is rosszul állítottam be, mert nekem (mindenféle sorozat és film összevetése után is) egyértelműen jobb a saját lejátszó, mint a kodi lejátszója, pedig a kodit preferálnám. De végre valaki tudja, úgyhogy légyszi' avass be, hogy a kodi saját lejátszójával hogyan tudok elérni ugyanolyan minőséget, mint a dune saját lejátszójával.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
blakey #11178 üzenetére
Köszönöm, éppen ezek miatt kérdeztem. Egyrészt korábban a Synology NAS-ról, a saját zenelejátsójával, PCn működött, de egy Cambridge Audió hálózati lejátszval nem. Másrést nézem a mostaniakat, de azokon sem látok "pörgetés"-re utaló gombot, csak léptetéshez. Feltételezem, esetleg, hogy hosszabb nyomásra "pörget", nem léptet, bár ez szintén nincsen jelőlve.
-
blakey
titán
válasz
DasBoot #11174 üzenetére
Fogalmi zavar van, mert amit a lejátszó lejátszik, az úgy működik, mint akár a 100 évvel ezelőtti lejátszókon. Szerintem a stream, mint fogalom kelti a zavart, mert nincs világos kép arról, hogy mit is jelent. Lehet tekerni, időre ugrani, léptetni, stb., mindegy hogy NAS-ról, CD-ről, HDD-ről, pendrive-ról megy a lejátszás. A fájlnak is tartalmaznia kell minden ehhez szükséges adatot
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Nem feltétlenül Dune-ről szól a kérdésem, de tudatlanságomból fel kell tennem. Szeretnék venni egy hálózati médialejátszót. A kérdésem, hogy ezek az eszközök csak stream-elni tudbak, pl. NAS-ról? Nagyon lényeges, hogy a zeneszámba bele is tudjak 'tekerni', mint a kazettánál, vagy 1 track-en belűl léptetni, mint a CD lejátszóknál. Amennyiben nem megfelelő fórumban kérdezem, várok olyat, ami ezzel foglalkozik.
Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe -
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Nem feltétlenül Dune-ről szól a kérdésem, de tudatlanságomból fel kell tennem. Szeretnék venni egy hálózati médialejátszót. A kérdésem, hogy ezek az eszközök csak stream-elbi tudbak, pl. NAS-l? Nagyon lényeges, hogy a zeneszámba bele is tudjak 'tekerni', mjnt a kazetténál, vagy 1 track-en belűl léptetni, mint a CD lrjátszóknál. Amennyiben nem megfelelő fórumban kérdezem, várok olyat, ami ezzel foglalkozik.
Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe -
Tiger.
nagyúr
Kodirol indítottam a filmet és ilyen darabos volt, de miért?
-
fPApi
őstag
válasz
Bazijoe73 #11159 üzenetére
Én kipróbáltam mindkettőt: A két 8K-s között vacilláltam elég sokáig (zidoo és dune) és végül a dune nyert. De nem volt olyan nagy különbség köztük, csak nekem a dune jött be jobban. De pont a kis és szubjektív különbségek miatt másnál lehet, hogy a zidoo lenne a nyerő.
-
Bazijoe73
senior tag
Mondjuk az érdekes, hogy a Dune app-al meg rendesen megy. Nem tudom mi lelte a távirányítót. Egyébként remote r1 em van. Már próbáltam reszetelni újra párosítani. De akad mint állat.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok most veszek másik kézi készüléket. A nagy kérdés DUNE vagy ZIDOO???
-
péjé
őstag
válasz
Tiger. #11152 üzenetére
ezek támpontok lehetnek:
1. Kalibrált megjelenítő [link]
2. Elérhető legjobb forrás(BD, bdiso, remux, stb.) Streamingek jellemzően ott spórolnak ahol tudnak, aki meg tableten nézi a LOTR-t az annyit is ér...:-)
3. Dune lejátszók sztem alapban jól játszanak le mindent, Dolby Vision tartalmak körül sok a hiszti, azt külön érdemes körüljárni. Nem érdemes felülni a csillió forintos hdmi kábel legendáknak stb.
4. Ha ezek megvannak élvezd a filmeket, ne a hibákat keresd.
5. a hangról még nem is beszéltünk :-)
6. nekem tizenév volt mire ide eljutottam, 1-2 éve visszaléptem párat és a tartalmakra koncentrálok, a pénztárcám is jobban szereti ezt :-) -
blakey
titán
Az, hogy a lejátszó a lehető legjobb képet adja ki, nem szubjektív. Ami szubjektív lehet az a megjelenítőn beállított színvilág. A lejátszó beállításait az eszközökhöz mérten kell beállítani, tehát a megjelenítő és a hangkeltő (erősítő, hangsugárzók) képességeit figyelembevéve.
-
Tiger.
nagyúr
Mit kell a média lejátszón bealitani, hogy a legjobb kép minőséget kapjam?
-
blakey
titán
válasz
Tiger. #11148 üzenetére
Ha szereted az SD-t, akkor hajrá, kínozd magad.
Egér funkció a távon is van, illetve ezekhez a készülékekhez alap egy légegér (billentyűzetes táv).
Nem tévedek, mert vannak készülékeim, nem fognak normálisan működni. Normális működéshez licensszel rendelkező eszköz szükséges, a Pro Vision 4K-nak nincs licensze. -
Tiger.
nagyúr
Ember nem azzal volt a bajom, hanem csak pcn tudtam csak rendezni, telefonon semmire sem reagált.
Inkább ti buktatok meg mert azt hittetek ennyire hülye vagyok.
Ezt már megoldottam.
Viszont ezt nem értem, le töltöttem a netflixet de nem tudok be jelentkezni mert nem reagál a távirányító itt most semmire sem. -
Tiger.
nagyúr
Ez meg mi?
Próbálok beregisztrálni de itt nem csinál semmit. -
Tuto
aktív tag
válasz
Tiger. #11136 üzenetére
[link]
"A Pro Vision 4K megjelenésével a Dune HD két egyforma árú 4K-s készüléket kínál (a Dune HD Homatics Box R 4K Plus a másik). Közöttük az alapján tudunk választani, hogy szükségünk van-e a médialejátszónkon használni a prémium stream-szolgáltatásokat (Netflix, Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, stb.), vagy azokat megfelelően kezeli a TV-nk (esetleg nincs is rájuk szükségünk). A Google-féle „szabványos” Android TV operációs rendszert használó Homatics Box R 4K Plus-t válaszd, ha a stream-szolgáltatásokra szükséged van (részletek erről ITT), és a Pro Vision 4K-t vedd meg, ha saját fájljaidat szeretnéd minél kényelmesebben és minél jobb minőségben élvezni egy olyan lejátszón, amely működése, a szoftver fejlesztése teljes mértékben a Dune HD hatáskörébe tartozik, a lejátszó alkalmazás köré épül az egész firmware, nem egy külön telepíthető alkalmazás a Dune HD Media Center, mint az Android TV-s modelleknél!"Én nem próbáltam rajta, így gyakorlati példával nem szolgálhatok, de ezek alapján nem.
[link] -
péjé
őstag
válasz
Bazijoe73 #11133 üzenetére
Olvasom a kálváriád...esetleg próbáld ki más hálózatában a lejátszót...kiderülne hogy a lejátszóval nem stimmel vmi vagy a hálózatoddal. Amikor mindent ki-bekapcsolgat kínjában az ember akkor könnyen bele lehet zavarodni. Lehet egy hibás hálókártya de egy hibás kábel is a ludas.
-
Tuto
aktív tag
válasz
Tiger. #11125 üzenetére
Én nem hallottam még soha Dune RAM bővítésről...SD-t rakhatsz néhány modellbe, hogy tudja e rendszer memóriaként használni az kérdés, de talán.
Más hogyan nem tudod bővítgetni erőforrás ügyileg őket, ezek dedikáltak benne.
Ha valamilyen úton módon ki, be forrasztással tudnád is bővíteni, az hogy kezelni is tudja szerintem kétséges (én semmiképpen nem mókkolnám így) -
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. DUNE HD Solo 4k Base Ebben lehet bővíteni a rendszer memóriát? 1gb van benne ez elég karcsú.
Melyik a jobb ez vagy ez HiMedia Q10 Pro 3D -
Bazijoe73
senior tag
válasz
blakey #11120 üzenetére
240123_0207_r22:
dune_firmware_tv175u_240619_0210_r22.dff -
Bazijoe73
senior tag
úgy nézem mindegy szegénynek mert vissza raktam egy régebbi firmwarét és most már csak szürke képernyő!
-
Bazijoe73
senior tag
Szerintem az már saját utolsó ötlet volt. És a dune oldaláról. De azota már vissza raktam a leg frissebbet. És így is lassú ezért gondolkodom, hogy most mit vegyek. Ez előtt egyébként Zidoo Z10 pro-m volt. Aztán bármit csináltam nem értem el a hálózaton. Akkor vettem egy Z20 pro-t de azon az istenért sem ment az IPTV és ekkor vettem ezt a Dune-t és eddig tökéletes volt. De lehet lejárt az ideje. Ezért kérdeztem a másik topikban is ha veszek mit vegyek?
-
Bazijoe73
senior tag
Ok szóval a hálózat vissza tért a rendes kerékvágásba egy alfa firmware usb-és telepítése után! Ezután vissza tettem a legfrissebb frissítést és még mindig jó. Viszont olyan lassú, hogy a menüben is késik minden. Én külföldön vagyok és sokat használok IPTV-ét. De abban is a csatorna váltások között meg szalad a menü. Pedig volt hard reset is.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Bazijoe73 #11108 üzenetére
NAS-on a „védett” mappa státusz nem egy külön kapcsolható funkció, hanem a jogosultságok, titkosítás vagy speciális beállítások eredménye. Nincs olyan opció, amellyel egyetlen kattintással „kikapcsolhatnád” a védettséget.
Nem lehet, hogy valami jogosultság, vagy titkosítás van nem jól beállítva?
A nas on gondoltam a resetet, mert te írtad, hogy mikor azt reseteled megint megy egy ideig.
Most okoskodom, amit írok nem 100%! Nem lehet, hogy a problémát az okozza, hogy a Dune lejátszó csak „szoftveres készenlétbe kerül, amikor kikapcsolod, ilyenkor ugyanis a HDMI jel ugyan megszűnik, de a lejátszó hálózati kapcsolatai (pl. SMB session a NAS felé) aktívak maradhatnak. Ez azt eredményezheti, hogy a NAS nem érzékeli a lejátszó szabályos kijelentkezését, és idővel „védettként” vagy zároltként kezeli a kapcsolatot, különösen ha a session nem zárul le rendesen.
A lejátszó menüjében beállíthatod, hogy a POWER gomb megnyomására teljes leállás történjen. Ha így állítod be, kikapcsoláskor a Dune valóban megszakítja a kapcsolatot a NAS-sal, így a NAS nem fogja „védettként” vagy hibás sessionként érzékelni a mappát.
De még egyszer mondom, ez nem tuti biztos, csak hátha......egy próbát megér.
Egyébként az NFS protokol nem játszik? Miért nem próbálod meg úgy is? -
olajbogyo
aktív tag
válasz
Bazijoe73 #11101 üzenetére
Korábban egy külföldi fórumon ezt találtam a témában: "A leírt jelenség leggyakoribb oka az SMB kapcsolat időtúllépése vagy a Dune hálózati kezelésének hibája. NAS SMB beállításainak ellenőrzése, illetve az NFS protokoll használata általában megoldja a problémát. Ha ezek nem segítenek, érdemes lehet részletes naplózást bekapcsolni a NAS-on, hogy pontosabb hibakódot kapj a Dune próbálkozásakor.
A NAS beállításaiban van egy „deadtime” vagy „session timeout” paraméter, amely meghatározza, hogy mennyi ideig maradhat aktív egy kapcsolat inaktivitás után. Ha ez túl rövid vagy a Dune nem kezeli jól az újracsatlakozást, a hozzáférés megszűnhet.
A NAS idővel „védettként” jelölheti a kapcsolatot, ha például a Dune nem jelentkezik ki rendesen, vagy a NAS valamilyen védelmi mechanizmust (pl. IP lock, session limit) alkalmaz. Ezért is segíthet a hard reset, mert ekkor minden kapcsolat törlődik."De így távolról minden csak találgatás, egy biztos nekem is ilyen ilyen dune van, és semmi gondom a Synology nasom megosztásával, bár én NFS protokolt használok.
Viszont ahhoz, hogy megváltoztasd a deadtime, vagy session timeout paramétereket, ahhoz DSM felületén engedélyezned kell az SSH t. Szerintem egyszerűbb az NFS használata. De ez már nas topik téma.... -
blakey
titán
válasz
Bazijoe73 #11103 üzenetére
Az smb verziót a dunén vagy a nason kell állítani?
- a NAS-on.Ez a Dune smb 1 vagy magasabb?
- ismeri a magasabbat is.
Beállítási gond lehet, esetleg frissíts FW-t a Dune-n, ha még nem tetted meg.
Biztosan jól működik az SMB-csatlakozás azon a Dune-n, mert van S928X és S905X4-es Dune-m is, mindegyik hibátlanul kezeli a SMB/NFS csatlakozásokat. -
blakey
titán
válasz
Bazijoe73 #11101 üzenetére
Milyen SMB verzió? Nem mindegy, ugyanis, ha régi Dune-d van, akkor az SMB1-et "szereti", az új Dune-k már a magasabb verziókat is. Mint írtam, nálam hibátlan mind a 10+ különböző eszközön, min. SMB2 van engedélyezve.
IP-címmel csalatkozol vagy "host"-névvel? A NAS-nak legyen fix IP-címe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest