- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slesoma
csendes tag
Sziasztok új vagyok a Dune világban vettem egy Dune Hd Realbox 4K, probálok olvasgatni infot összeszedni de elég nehéz sok az info ... Következőkben tudnátok segiteni ...
Nagyon zavaró sötétben a kék led, nem lehet kikapcsolni menüben nem találtam, valami plugin esetleg... Angol oldalon azt olvastam nincs rá megoldás. Max szétszedem és jöhet a fekete filc
Másik probléma kényelmetlenség, Omv szerveről játszom le a médiát, eddig a Tv Plex média szervert használtam ami automatikusan frisitette magát ha egy új film került a mappába, a Dunen manuálisan újra kell inditanom a Jukebox Mappa kezelésénél a szkennelést, hogy az új tartalmak megjelenjenek.
Nincs erre valami megoldás hogy ha a mappa tartalma megváltozott új fájl jött létre automatikusan szkennelje be a Jukebox, ezt a Plex média szerver ügyesen megoldja...
Köszönöm hogy elolvastad . .
-
slesoma
csendes tag
-
slesoma
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni, nagyon kezdő vagyok még házmoziban.
Tudtok ajánlani valamilyen lejátszót ami tudja a következőket, mere induljak el használt régebbi típus is jó ...
1000mb hálózat kábelen, Plex média server, Android rendszer, 4K Hdr, és Dolby True Hd, Dts Hd.
Jelenleg Lg Tv Plex tudása elég volt, viszont szeretnék sima optikai hangnál többet egy jobb Avr elérni és a Tv Hdmi 2.0 Arc ha jól tudom nem tudja True Hd Dts Hd átvinni az Avr re ... Emiatt sajnos kell egy plusz eszköz sajnos ...
Köszönöm a segítséget