- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz beleriand72 #8256 üzenetére
pl. :
És akkor arról a földhözragadt tényről ne is beszéljünk, hogy milyen árazással adták ki úgy, hogy még a chip-et is elqrták benne : sima 1619-el adták ki akkor, amikor a Zidoo már a DR-es (DV képes) chip-el operált. Nem csoda hát, hogy pillnatok alatt letettek róla és már adták is ki orrba szájba az új lejátszókat. Arról nem is beszélve, hogy a Dune fórumon annyira leszólt, lenézett, lesajnált Amlogic-os, olcsó kínai CE-t tudó boxok után adták is ki a saját ugyan ilyen verziójú kis dobozaikat (persze saját felülettel).
Szóval a Plus II minden téren tévedés volt. Nem tudom, lehet e még kapni valahol, de megvenni azt már nem szabad. -
DM-Fan
nagyúr
válasz beleriand72 #8251 üzenetére
A Pro Vision 4K Solo az újabb, konkrétan az a Pro 4K Plus II utódja. Utóbbit már nem is nagyon találsz sehol. A hivatalos forgalmazók listáját itt találod.
Én decemberben vettem a saját Pro Vision 4K Solo-mat. Kb. azt hozta, amit vártam, vannak idegesítő dolgai, illetve a felhasználói felület/jukebox sokak szerint nem mondható épp frissnek és trendinek, de ettől függetlenül szerintem rendben van, teszi a dolgát. Az akkori állapot szerint voltak sutaságai, pl. Dolby Vision lejátszás kapcsán, amit pl. a most január elején kijött firmware javított, de van helyette más, új sutaság. Nyilván folyamatosan reszelgetik, de mindenben tökéletes lejátszó szerintem amúgy sincs. Nem valószínű, hogy ez a legjobb ár/érték arányú modell, de amúgy szerint korrekt vas.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest