-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
DunePad alkalmazásról van valakinek infója?Az oldal nem működik,nem tudom átmeneti vagy megszűnt végleg.
-
dh66e
veterán
DPC v.1.094
-kisebb javítások
-Playlist bekerült. -
dh66e
veterán
Talán hasznos lesz valakinek ez a zenei generátor dune-höz én nem bírtam működésre bírni win8.1 alatt.Esetleg ha valaki rájön a how to-ra az írhatna egy használatit hozzá.
[discodune] -
dh66e
veterán
Solo hírek!
Az avs forumán nemsokára lesz egy nyers teszt a Solo-val egy felhasználó jóvoltából aki közelebb van a tűzhöz..Szóval a vas már fizikai értelemben is létezik a szoftvert akarják kiadni úgy hogy az ne egy bughalmaz legyen ezért pár felhasználó élesben is tesztelheti. -
dh66e
veterán
Többek között az euro/dollár árfolyam ami befolyásolja a dolgokat.Aztán itt van a kereslet kínálat dolog.
Nekem speciel ezek drága dolgok mert mindig van jobb helye a pénznek és ha anno nem sikerült volna tényleg olcsón egy egy éves B1-et vennem akkor talán még most sem lenne dune-öm és egy csomó szabad időmet is megspóróltam volna.
D1 már biztos volt mikor a 303D megjelent.Korábbi modell korábbi procival. -
dh66e
veterán
Srácok!
Kérek mindenkit ne indítsunk off hadjáratot újra és újra, maradjunk a témánál lehetőleg.A kapcsolódó tartalmak erősítő,kábelek aminek bármi köze is lehet a lejátszóhoz módjával mehetnek,de ez ügyben is inkább a megfelelő topikban folytassuk a diskurzust..
Köszönöm!
dh66e -
dh66e
veterán
válasz
Magnus001 #2478 üzenetére
Szia!
Annyiért ajándék volt,gratula hozzá!
A merevlemezt a dune-ön simán le tudod formázni.Források itt rámész a vinyóra és a pop up menü gomb megnyomása után ott lesz a lemez formázásának a lehetősége.
Amennyiben pluginokat és szervizfájlokat is akarsz majd telepíteni akkor hozzlétre formázás után egy rendszermemóriát neki. Torrenthez ext2/3 javallott.már ha a dune torrentkliensét akarod használni.Azt ne felejtsd el hogy ez nem fogja kiváltani a pc-s változatot.Amikor filmezel a torrentklienst érdemes felfüggeszteni a beállításokban. -
dh66e
veterán
válasz
Technoman #2369 üzenetére
299 euró az ajánlott fogyasztói ár ami nekünk magyaroknak soha nem mérvadó mert mindig mászkál a forint a pincébe.
Ehhez képest a mai középárfolyamot elnézve sok a 99k előrendelésben.
Azért szívesen kipróbálnék egyet,de az biztos hogy a B1 nálam fog kimúlni nem adok túl rajta. -
dh66e
veterán
Szia!Szerintem ez jó lesz.
[link](#2352) ginola
Amíg nincs frissítve a fw addig ne telepíts plugint egyáltalán.
Nos ha nem akarsz internetre csatlakozni akkor letöltöd a legfrissebb fw-t egy penre majd a dune-re rádugva a forrásoknál kikeresed a penről a fájlt és nyomsz egy entert. -
dh66e
veterán
TV-102W-n is működik a dts szervizfájl.
-
dh66e
veterán
Hoppá,csak most nézem hogy a tipusTV-102W!!! Azon működnie kellene a dts lekeverésnek.
Ez nem azonos az újabb TV-102 T2-vel amire tényleg csak a szervizfájl lehet a megoldás.
Ezt jó lenne tisztázni az eladóval mert vagy a lejátszó neve nem stimmel vagy a link hozzá amit adott. -
dh66e
veterán
Az orosz leírás szerint ezekkel működik:
-Dune HD TV-102,
-Dune HD TV-303D,
-Dune HD Base 3D,
-Dune HD Connect.HD Connecten működik Djuice kolléga visszajelzése nyomán.Nem tudom hogy hol vennéd ujonnan vagy az apróról,de ha biztosra akarsz menni és nem jön válasz akkor töltsd le egy penre a szervizfájlt és rá kell ereszteni a lejátszóra vásárlás előtt és egy dts hangsávval kipróbálni.
Sajnos az újabb lejátszóknál spórolt a dune a licenszdíjjal ezért maradt ki a dts lekeverés sztereóra. -
dh66e
veterán
Szia!
Van egy szervizfájl,de nem tudom hogy tv-102 működik. -
dh66e
veterán
válasz
Tibiajax #2314 üzenetére
Az szép volna....
Nem egy nagy dolog,de talán valakinek hasznos lehet.DuneStoreExtension.
A teljes plugin állomány és sok sok skin elérhető ha feltelepíjük a dune-re.
Leírás és letöltés. -
dh66e
veterán
Minden topiklakónak Nagyon Boldog Új Évet kívánok!
Köszönöm az egész éves közreműködéseteket,remélem jövőre is lesz létjogosultsága a topiknak.
Az új év első napján pedig egy kis ajándékot szeretnék majd átnyújtani.
Tisztelettel:
dh66e -
dh66e
veterán
válasz
dualcore #2278 üzenetére
Olcsó Dune soha nem létezett.
Azért sokan gerjednek a 4K-ra és vágyakoznak az elérhető tartalom után.A dune kivárt valamiért 4K terén majd meglátjuk hogy őket igazolta e az idő.
Lehet innovatív a 10 bites jelfeldolgozás lehet nem, a VXP is inkább a minőségibb megjelenítésre hajaz,de ez egyénfüggő kinek mi jön be.Egy alap/középkategóriás tévéhez biztos nem ez lesz a best buy.
A Base 3D-hez csak azért "hasonlítottam" mert az utolsó széria a nagykészülékek közt,de ha jól rémlik már azt sem gyártják szóval nagyon mást nem lesz mit ajánlani Dune-ből ha kifogynak a raktárkészletek.
A HDD csere ebben is pofonegyszerű ahogy elnézem csak a méret ami nem biztos hogy mindenkinek elfogadható. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt az elmúlt pár nap.
Érdekes ez a SOLO én tényleg kíváncsi vagyok rá.
Lehet mondani hogy drága (300 euro),de egy base3D hez vagy 303D-hez képest meg olcsó is lesz,főleg ha tényleg tudja amit kell és stabil fw-vel küldik majd ki akkor lesz létjogosultsága.
Ez a teljes BD menü támogatás (2D és 3D-ben is!!!) igazi kuriózum a jelenleg kapható médialejátszók tekintetében.
Tavasszal kerül a boltokba elvileg majd meglátjuk.
Azért én örülök neki hogy még maradt valami a Dune-ből,hátha picit foglalkoznak még a régebbi playákkal is. -
dh66e
veterán
válasz
ChiliChili #2256 üzenetére
Milyen más megoldásra gondoltál ezeken kívűl?
kb2 perc egy listát létrehozni szövegszerkesztőben majd átnevezni.m3u-ra és elindítani a lejátszón (persze csak ha nem több százas streamről van szó). -
dh66e
veterán
válasz
ChiliChili #2254 üzenetére
Szia!
Csinálsz egy playlist.m3u fájlt( a név bármi lehet) és simán elindítod a dune-ön a fájlböngészőben.Ez a leggyorsabb módja.Aztán jön az iptv plugin azt is kb pár perc beállítani. -
dh66e
veterán
válasz
koncsik #2243 üzenetére
Ahogy én olvastam az utolsó pár száz bejegyzést többen azt írták (akik felrakták a win10-et) hogy egy jól belakott win7-et nem cserélnek le win10-re majd jövőre ha minden nyügjét javítják.Persze mi a jól belakott, milyen géprről használja az ember, milyen progikkal stb stb stb.Szóval ez sem teljesen mérvadó.
Viszont ha van időd kipróbálhatod hátha neked bejön,bármikor visszatérhetsz a jól bevált oprendszerre. -
dh66e
veterán
válasz
koncsik #2241 üzenetére
Nos én az elsők között frissítettem anno win10-re aztán gyorsan vissza win8.1-re.Most pont olvasgatom a win 10 topicot hát amennyi gép annyi féle probléma de arendszernek is van nyűgje még rendesen.Idén biztos nem frissítek.
Szerintem itt kérdezd meg hogy neked előre lépés e vagy sem a win10. -
dh66e
veterán
Szai!
Dune vonalon a 303D( ezt már csak használtan ha jól tudom) és a Base 3D van ami 3D képes (BD3D ISO),de ezek mocsok drága készülékek féláron kapsz mede8er 600-ast ami 3D.t tud.
Amennyiben csak sima 3D-s mkv-t néznél arra bármelyik dune jó.Amennyiben az erősítő HD képes akkor viszont alaposan nézd át a specifikációkat.
A smart D1 egy kifejezetten jó készülék,de csak használtan vennék hd hang képes mkv 3D is megy rajta.. -
dh66e
veterán
válasz
Ranger^41 #2193 üzenetére
A legnagyobb különbség hogy a helyi lemezeket simán beolvassa és a hálózati lejátszás is sokkal stabilabb.Nekem kettő vinyó lóg a dune-ön így ez nagyon hasznos funkció.Ráadásul így csak a film indításig kell a pc-nek bekapcsolva lennie.A beállításokat is elég egyszer megcsinálni és azt elmenteni és ezt bármikor vissza lehet állítani.Szóval kényelmes,de persze ez sem hibátlan.
Ígéret van arra hogy készül egy olyan katalógizáló plugin dunekre amihez nem kell majd pc-t használni,de ez elég kétséges hogy sikerülni fog. -
dh66e
veterán
A dpc-re gondolsz? Dune Plex Catalog plugin.A Plexr Media Serverre épülő kliens.
A nem támogatott csatornák pedig a harmadik fél által készített alkalmazások.Ezeket egyedileg lehet telepíteni a pc-re.Pár működik a dune-ön is,de sok van ami csak a szerveren működik azaz a PC-n(esetleg a nason).
-
dh66e
veterán
Nálam tökéletesen működik.Igaz nincs sokterrabájtnyi film amit le kellene kezelnie.Nem lehet hogy csak lassan olvassa be az adatokat?Szerintem adj neki még egy esélyt és várd ki hogy megcsinálja végig.Mondjuk az tényleg érdekes hogy csak úgy kilép.
Sonyra egy pár hete érhető el a Plex ingyenes változata,de az is elég foghíjas a magyarítás szempontjából.Mondhatni vicces.Igaz nem létszükséglet hogy le legyen fordítva mert adja magát szinte minden. -
dh66e
veterán
Srácok használja valaki rajtam kívúl a dpc plugint?
Amennyiben igen,megosztanék pár nem támogatott csatornát(felnőtt tartalom,FilmOn,stb stb) persze ha érdekel benneteket. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Mai nappal teljes körű topikgazda lettem ami nagyobb felelőséggel jár.
Amit kiemelnék ez alakalomból nem más mint a hírdetések közzététele a topikban amit nagyon szigorúan vesznek a moderátorok és szankcionálják is azt.Kérek mindenkit hogy ne hírdessen saját eladni vagy vásárolni szánt terméket a topikban sem direkt sem burkoltan.
Egyedüli szabályos módja ha az aláírásodban teszed közzé mert az engedélyezett!
Köszönöm! -
dh66e
veterán
DPC új verzió (1.0.8)
-pár dolog javítva.
-Csatornák megjelennek már a pluginban is(bár nem mind működik a dune-ön)
-Pár változtatás a beállításokban.
letöltés -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Némi változás a widget ext pluginban.
-Hivatalosan is magyarítva lett a szerző rugalmasságának köszönhetően.
-pár apró javítás
-új opcióként került be a "pluginok mellőzése"mely lehetővé teszi egy plugin használatának idejére melyben zavart okoz a widget plugin az kikapcsolható legyen.
Leírás és letöltés itt. -
dh66e
veterán
Szerintem tök mindegy hogy a dune-ön már megvannak a megosztott mappák vagy újra beállítja az ember.Működnie kell így is úgy is.Mondjuk win10-nél valamiért én is szenvedtem de hogy mi volt az már meg nem mondom.win.8.1 nekem bőven elég és gyors is minden szempontból.Jó a start menü az hiányzik elismerem,de már megszoktam hogy nincs.
Egyébként ha pl csinál az ember egy teljes resetet a lejátszón akkor érdemes előtte elmenteni a hálózati beállításokat egy meghajtóra majd mikor kész az ember akkor csak előhívja és egy restart után újra ott lesz a komplett hálózati megosztása a dune-ön.(#2105) liszi70
Még az elején frissítettem win10-re de nekem lassabbnak tűnt mint a WIN 8.1.hozzáteszem nem tiszta telepítés volt hanem ráfrissítettem a 8.1-re.Voltak érdekes bugok benne úgyhogy gondoltam majd jó idő múlva újrapróbálkozom.
Tegnap teljes reset a dune-ön,rendszer memó takarítással hálózat mentéssel.( Nekem ez kéthavonta alap a sok buhera miatt).Aztán win teljes pucolás a notin és most hasít mindkét eszköz.Hálózat pedig mentésből visszaállítva.Egy óra alatt megvoltam mindennel. -
dh66e
veterán
Widget ext 1.0.1
Ezt futtasd le először ha frissíteni akarod a widget ext plugint.Ez azért kell mert egy hiba bent maradt a pluginban ami mindent töröl az alkalmazásból.Szóval ha ezt lefuttatjuk akkor nem kell mindent újra állítani.Aki még nem rakta fel a plugint de szeretné annak természetesen ezzel a részével nem kell foglakozni.
Aztán jöhet a plugin.(#2082) dualcore
Tényleg nem tudom,elég drága technológia.Szerintem még az első korong prototipusa sincs meg csak a szabvány amit elfogadtak a gyártók.
(#2081) niof
Ezt mindenki eldönti szépen magában.Engem nem érintenek ezek a dolgok a 3D meg a 4k sem.Azért a 4k-nak meg van a maga varázsa hiszen szebb képet kapsz több képi információval.
-
dh66e
veterán
Widget Ext plugin figyelmeztetés!
Most kaptam egy üzenetet a szerzőtől.....
Nem tudom hogy működik e benne az automatikus frissítés,de ha felkínálja az 1.0.1 verziót ne frissítsetek mert törlődnek a beállítások és az API kulcs is.Erre elkészült egy szervizfájl amit a friss verzióval felrakok majd. -
dh66e
veterán
Widget Ext plugin:
Szívesen,örülök hogy működik.A memóriáról írtam hogy mikor lehet haszna.
Pont most fordítgatom a plugin frissítését a következő kiadásban már gyárilag benne lesz a magyar nyelv azaz lehet frissíteni online.
IPTV:
Sok összetevője van a streamek akadásmentes lejátszásának.
- net sebessége ( nem amit a szolgáltató hazudik hanem amit mérsz otthon.)Nos a 22 megabites a stabil vételhez kevésnek tűnik kivéve ha nincs más eszköz ugyanazon a neten.
- a stream (szerver) leterheltsége..
- a stream minősége és kódolása (protokol)
Ezekről szoktam nagy ritkán vadászni....ha van fél órám rá.
[link],[link],[link],[link],[link] -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Remélem alábbi pluginnal sikerül megoldani az időjárás widget állandó problémáit fw frissítés nélkül is.Plussz opcióként memóriát is felszabadíthatunk a dune-ön.Ez főleg azoknak hasznos akik sok plugint illetve alkalmazást használnak.Kipróbáltam,lefordítottam,működik!Widget Ext időjárás és memória kezelő plugin
Telepítés menete:
1.Regisztrálj ezen az oldalon majd az itt kapott API kulcsot másold ki.
2.Telepítsd a dunere a plugint majd menj a beállításokba.(Beállítások-Programok-Widget Ext)
-Engedélyezd a widgetet
-Állítsd be a frissítési időközt
-Add meg az API kulcsot.(Ezt többféle képpen is lehetséges.)
A. A dunere csatlakoztatott meghajtón hozz létre egy api.key.txt állományt és ide másold be a kapott kulcsot.
B. A kimásolt kulcsot a Dune Helper segítségével küldöd át.
Mikor a kulcs bekerül feltétlen nyomj egy entert.Ekkor a hőmérsékletnek meg kell jelennie a fejlécben.A memória felszabadítás menete:
-Engedélyezd a memória megjelenítést. (A város helyére fog kerülni!)
-Állítsd be a memória küszöböt. (ajánlott érték:5%)
-Futtas le egy memó tisztitást.
Aki nem használ túl sok plugint illetve nem érez lassulást a dune-ön annak felesleges bekapcsolnia és lefuttatnia. -
dh66e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest