Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dh66e

  Topikgazda

  válasz lcee79 #2104 üzenetére

  Szerintem tök mindegy hogy a dune-ön már megvannak a megosztott mappák vagy újra beállítja az ember.Működnie kell így is úgy is.Mondjuk win10-nél valamiért én is szenvedtem de hogy mi volt az már meg nem mondom.win.8.1 nekem bőven elég és gyors is minden szempontból.Jó a start menü az hiányzik elismerem,de már megszoktam hogy nincs.
  Egyébként ha pl csinál az ember egy teljes resetet a lejátszón akkor érdemes előtte elmenteni a hálózati beállításokat egy meghajtóra majd mikor kész az ember akkor csak előhívja és egy restart után újra ott lesz a komplett hálózati megosztása a dune-ön.

  (#2105) liszi70
  Még az elején frissítettem win10-re de nekem lassabbnak tűnt mint a WIN 8.1.hozzáteszem nem tiszta telepítés volt hanem ráfrissítettem a 8.1-re.Voltak érdekes bugok benne úgyhogy gondoltam majd jó idő múlva újrapróbálkozom.
  Tegnap teljes reset a dune-ön,rendszer memó takarítással hálózat mentéssel.( Nekem ez kéthavonta alap a sok buhera miatt).Aztán win teljes pucolás a notin és most hasít mindkét eszköz.Hálózat pedig mentésből visszaállítva.Egy óra alatt megvoltam mindennel.

Hozzászólok Aktív témák