Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
...ha megsértődtem volna, akkor kifogásokat keresek, és nem ismerem el, hogy hibáztam. Szerintem elismertem. Én is fontosnak tartom a helyesírást! Pláne itt az interneten... amúgy hidd el, hogy te is hibáztál, igaz, nem olyan mértékben, mint én. És ez nem visszavágás akar lenni...hanem szakmai ártalom, a több mint húsz éves munkám miatt. A magyar nyelvben az "is" lényegében már minden kifejezésünkbe beépült, az esetek 99 százalékában feleslegesen. Ha gondolod, indokold meg, akár privátban, hogy miért helyes az, amit írtál, én meg fogom cáfolni. Nem farokméregetés miatt, hanem mert ez a szakmám...épp ezért sem akartam éjjel sumákolni, mert kábé ugyanazt műveltem, mint amikor leírják (vagy mondják), hogy "CD lemez"...és jó, ha valaki felhívja a figyelmem ilyenkor, hogy én is tudok (sajnos) hibázni...csak én erre nem reagálok ellenségesen - ha normálisan közlik -, mert alapvetően hibátlanul írok (ez nem szerénytelenség , hanem szakmai ártalom - de jó ártalom)...
(ja, és én pont azt írtam, hogy "mondhatnám, hogy ez véletlen, de nem teszem, mert igen, hibáztam - tehát nem a véletlenre fogtam - vagyis, légy szíves, értelmezd újra, amit az első válaszomban írtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest