Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz VGYke #647 üzenetére

Én kb egy éve vittem végig, a kiegészítőjével együtt, de akkor rosszul emlékeztem a kinézetére...
    Hát akkor erre most mit lehet mondani?! :(
    Ez így sajna ma már édes kevés...

Az meg, hogy tényleg csak 2 fegyver nálunk egyszerre, szintén nevetséges! Oké, hogy a valóságban sem cipel magával egy katona tucatnyi fegyvert, de bakker ez itt Duke Nukem!! Nála ez a minimum! Az eredetiben is volt nála minden egyszerre, aztán kiválaszthatta az ember, hogy épp mi a legjobb az adott feladathoz. Én is sokszor gondolkodtam, hogy most akkor mit is kéne használni? :F
    Ezt nem értem miért kellett.
    A lineáris játékmenet sztm csak egy dolog. Attól még lehetne jó a játék, csak ugye nem így. Ezeknek a hülye logikai kitérőknek sincs sok értelme. Ha az ember úgy van simán elakadhat benne és akkor idegeskedik, hogy most akkor hogy és merre?! Ha meg nem akad meg, hanem csinálja szépen, még akkor is lehet gond, pl. amit fentebb is említett a kolléga, hogy a sok ugrálás közben leesik és jobb esetben csak újra kell kezdeni az egészet, de rossz esetben, ha úgy esett, akkor meg is hal a karakter és akkor töltés, újrakezdés. Ez baromi mulatságos tud lenni, amikor már 3-4 alkalommal is el kell játszani a dolgot egymás után!

(#649) ollie A Bulletstorm nekem is tetszik. Jó pörgős kis játék, nem sok pihenő van benne, grafikailag sincs vele baj.

Új hozzászólás Aktív témák