Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt egy időszak amikor pénz gyűjtögetési mániám volt. Ez elmúlt. Most meg költögetési lett.
200-250 gramm alatt van a drón akkor a rendőrőrs előtt reptetem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Inkább úgy mondanám nem igazán van rájuk szükségem, mert van már belőlük de szinte fél áron, majd csak szorítok helyet nekik valahol. Mondok egy pl. már van olyan 7 karórám okos is meg sima is és mégis rendeltem mert megtetszett, meg pont olyan abban a színben még nincs.
De drónom még nem volt, az jöhet, projektorom sem , ezért vettem egy drágábbat meg egy olcsóbbat is. Meglepően jók, mondtam is miért nem vettem eddig.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Én nem számolgatta eddig, megrendeltem, átvettem a futártól. Viszlát -Viszlát. Szerintem a temu is belőlem gazdagodott meg. Most azon torom a fejem, h kellene egy új szekrény, a régibe már nem tudok többet gyömöszölni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Az nincs. Azért van sok csomag. Határon belül maradjak.
Ja igen, a leárazások mellett itt a boltokban miért nincsenek kupon kódok? Bírom a kupon kódokat.
[ Szerkesztve ]
-
Hát nem is tudom összevásároltam minden hülyeséget, pl. 2 video projektort, 3 hosszabbítót, 3 Led órát, egy rakás kabátot, 8 db szenzoros led rudat, karórákat, fordító gépet.... meg ehhez hasonlókat, 30 csomag jön éppen
A xiaomi band 9 pro annak viszont örülök. A többi csak hobbi. Mint pl. a drónok.
[ Szerkesztve ]
-
Én már fél milcsit el black friday-tem nagyrészt az alin, egyszerűen ha megéri nehéz abbahagyni a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest