- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Webkamera topic
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Rover623 #232 üzenetére
Zöldség... én abban a részben kifejezetten az A64-ekről beszéltem.
Aszinkron működés: nincs értelme a kifejezésnek, mivel nincs olyan fogalom athlon64-nél hogy szinkron. ÉS enélkül az aszionkron szónak sincs sok értelme. Hacsak nem megy a proci és a memó is azonos órajelen. Erre sok esélyt nem látok, 1x-es szorzó nincs a procikban.
A többi részét a hozzászólásodnak nem reaglánám le. szerintem még én is tudnék a te szövegértelmezési képességednél jobbal rednelkező szövegértelmezőt írni. De a kedvedért elmagyarázom, hogy miért nem számít a szorzó:
Legyen adott a memória egy tetszőleges órajele. Bármely processzorórajel esetén tetszőlegesen választható egy olyan osztó (az alaphalmaz a biosban beállítható értékek halmaza), hogy a memória órajele az adott órajellel megegyező legyen. A tétel pedig úgy szól, hogy ezekben az esetekben a memória elérési ideje és adatátviteli sávszélessége elhanyagolható mértékben térnek csak el egymástól. remélem ez megfelelően egzakt definició lett, talán ezt megérted.
Aktív témák
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest