Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Rover623
üzenetére
Zöldség... én abban a részben kifejezetten az A64-ekről beszéltem.
Aszinkron működés: nincs értelme a kifejezésnek, mivel nincs olyan fogalom athlon64-nél hogy szinkron. ÉS enélkül az aszionkron szónak sincs sok értelme
. Hacsak nem megy a proci és a memó is azonos órajelen. Erre sok esélyt nem látok, 1x-es szorzó nincs a procikban.
A többi részét a hozzászólásodnak nem reaglánám le. szerintem még én is tudnék a te szövegértelmezési képességednél jobbal rednelkező szövegértelmezőt írni. De a kedvedért elmagyarázom, hogy miért nem számít a szorzó:
Legyen adott a memória egy tetszőleges órajele. Bármely processzorórajel esetén tetszőlegesen választható egy olyan osztó (az alaphalmaz a biosban beállítható értékek halmaza), hogy a memória órajele az adott órajellel megegyező legyen. A tétel pedig úgy szól, hogy ezekben az esetekben a memória elérési ideje és adatátviteli sávszélessége elhanyagolható mértékben térnek csak el egymástól. remélem ez megfelelően egzakt definició lett, talán ezt megérted.
Aktív témák
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Hacsak nem megy a proci és a memó is azonos órajelen. Erre sok esélyt nem látok, 1x-es szorzó nincs a procikban.