Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Rover623 #232 üzenetére
Zöldség... én abban a részben kifejezetten az A64-ekről beszéltem.
Aszinkron működés: nincs értelme a kifejezésnek, mivel nincs olyan fogalom athlon64-nél hogy szinkron. ÉS enélkül az aszionkron szónak sincs sok értelme. Hacsak nem megy a proci és a memó is azonos órajelen. Erre sok esélyt nem látok, 1x-es szorzó nincs a procikban.
A többi részét a hozzászólásodnak nem reaglánám le. szerintem még én is tudnék a te szövegértelmezési képességednél jobbal rednelkező szövegértelmezőt írni. De a kedvedért elmagyarázom, hogy miért nem számít a szorzó:
Legyen adott a memória egy tetszőleges órajele. Bármely processzorórajel esetén tetszőlegesen választható egy olyan osztó (az alaphalmaz a biosban beállítható értékek halmaza), hogy a memória órajele az adott órajellel megegyező legyen. A tétel pedig úgy szól, hogy ezekben az esetekben a memória elérési ideje és adatátviteli sávszélessége elhanyagolható mértékben térnek csak el egymástól. remélem ez megfelelően egzakt definició lett, talán ezt megérted.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest