Aktív témák
-
gyikhus
tag
Na, az előbb elfelejtettem, hogy felvetődött egy újabb anomália a dual kérdéskörben.
Szóval a rendszer adott, két Hynix (''brand'') 512-es RAM csücsül, proci 200x10-es FSB mellett (DDR400-ként ugye)
Eddig szép is jó is stabil is. DE:
A két ram, bár mindketten Hynix chip-esek, az everes egyikük (a régi) esetében nem tud gyártót mondani, a másik (új) esetében meg valami Jade Star Tech-et emleget. Ez még nem is baj, viszont azt már annál inkább, hogy a BIOS-ban a memória beállítások mindeddig Turbo-n voltak (már elfelejtettem az értékeket, de pl. a CAS Latency 2,5-es. (asszem) Ez klappol is, de mióta bent figyel az új RAM, annak a beállításai teljesen mások (pl. CAS Latency 3) mint az 1-esé. A BIOS-ban meg ugyebár egy helyről állít az ember (eddig azt hittem mind a kettőt).
Ja és hangsúlyoznám, hogy stabilan fut a rendszer.
Ötlet? Vagy ne foglalkozzak vele?
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest