- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
gyikhus
tag
Na, az előbb elfelejtettem, hogy felvetődött egy újabb anomália a dual kérdéskörben.
Szóval a rendszer adott, két Hynix (''brand'') 512-es RAM csücsül, proci 200x10-es FSB mellett (DDR400-ként ugye)
Eddig szép is jó is stabil is. DE:
A két ram, bár mindketten Hynix chip-esek, az everes egyikük (a régi) esetében nem tud gyártót mondani, a másik (új) esetében meg valami Jade Star Tech-et emleget. Ez még nem is baj, viszont azt már annál inkább, hogy a BIOS-ban a memória beállítások mindeddig Turbo-n voltak (már elfelejtettem az értékeket, de pl. a CAS Latency 2,5-es. (asszem) Ez klappol is, de mióta bent figyel az új RAM, annak a beállításai teljesen mások (pl. CAS Latency 3) mint az 1-esé. A BIOS-ban meg ugyebár egy helyről állít az ember (eddig azt hittem mind a kettőt).
Ja és hangsúlyoznám, hogy stabilan fut a rendszer.
Ötlet? Vagy ne foglalkozzak vele?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest