- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz Sipiiii #1483 üzenetére
örülök, hogy megoldódott veszteség nélkül
nem fér a fejembe, hogyan engedhet meg magának egy gyártó, eladó ilyet#1468 jozsi252: megméregettem a feszültségeket, a töltő pontos, a fesz mérőm pontos, a naza egy századot tévedett csak
Próbálgattam ma, és azt hiszem a múltkor tévesen észleltem, ugyanis a SLP nem úgy rakja le a gépet, hogy nem tudok beleavatkozni. Tehát elkezd ereszkedni, de a gázzal ugyebár bele tudok nyúlni. Ezt tegnap nem vettem észre, ezért merítettem túl
még egy apró kérdés: repülés közben ugye ha minden oké, gps atti mode-ban zölden villog a visszajelző. Mitől függ, hogy szimplát vagy duplát? Ahogy figyeltem, egyszer így egyszer úgy. Ennek mi az oka?[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest