Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
kimista #40745 üzenetére
Nos, erre egy dolgot tudok mondani: írtam GB-nek, hogy nem adnának-e kupont a Fuutonhoz mert mi magyarok jaj de szeretjük
. Azt mondták, de, tessék: FuriBsIT - 36 USD durván egy 10-es, 18 darab van.
Egyébként pedig el kell olvasni az rcgroups vonatkozó topicját, hogy mit gondolnak a gépről. Néhány review cím a teljesség igénye nélkül:ű
- "two words: buy it"
- truly brilliant
- "with crazy power"
- "best entry level racing drone" (németül volt, de átfordítottam az egységesség kedvéért)
- "maybe the strongest drone?"
- "most powerful?"stb. stb. Én repültem vele, teszek majd fel videókat a nap folyamán, szerintem sokkal jobb, mint bármi, amivel eddig repültem és 48.000 forint. A Falcont 47.000-ért vettem anno, az Emaxot 33-ért, a 3B gép 100.000 volt kb.
Szerintem ez magasan a legjobb, de tiszteletben tartom az ellenvéleményt, amennyiben:
- láttad
- tesztelted
- és nem trollkodási szándékkal írod be a szokásos fikázást
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xbox Series X|S
- Nyaralás topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hobby elektronika
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- További aktív témák...
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest