Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
medvegy #19878 üzenetére
Simán rámegy, de nekem nem olyan van, még nincs semmi, mivel csak a cam kellett és out of stock egy hónapja, ezért rendeltem v686g-t (ez már shipped). Ez a két típus amit csak rádugsz és megy, és a felfogatás is stimmel!
Mellesleg kirepültem eddig 3x5 aksit, és bírom a gépet, igaz még nincs rajta az fpv, így csak 50-100m távban köröztem kb.
A acro nem megy... az 100as T.curve esetén hülyén viselkedik, elforog, elhúz full gázon, így 80-on tolom, ott semmi ilyet nem csinál. Lehet a propok sérültek kicsit, vagy balanceolni kellene.
A high ratet se használom még,majd idővel.
A T.curve-ot átállítottam 0-20-40-60-80-ra így sokkal könnyebb lebegtetni.
Volt pár földön hempergés már sajnos, az egyik láb felfogatása félig letört, így is tart még, de azért rendeltem pótot. Más viszont nem sérült!Ma ráraktam a gitupot, meg se érzi, ugyanúgy megy
Végén pont crasheltem
Ledek alig látszanak, piros után elég hamar zuhan, mostani tempómmal 10 percet bír, telón rakok 9 perces időzítőt.
Hatótáv király, egyszer elvesztettem az orientációt, és elment 300m környékére, nem volt gond.
Fontos, a propok rajta vannak alapból mikor megkapod, de nem volt rendesen ráhúzva, ez legyen az első ha kibontod
----
Kamera aksi, én abban reménykedem, hogy a gépről kapja a tápot, az 5v lejön róla. Remélem így lesz, mert most 50percet repülök, a 20perc az gáz lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux haladóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kriptovaluták és az adózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ha megbízható,bővíthető házat keresel !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest