Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• molnigee

aktív tag

válasz medvegy #19878 üzenetére

Simán rámegy, de nekem nem olyan van, még nincs semmi, mivel csak a cam kellett és out of stock egy hónapja, ezért rendeltem v686g-t (ez már shipped). Ez a két típus amit csak rádugsz és megy, és a felfogatás is stimmel!

Mellesleg kirepültem eddig 3x5 aksit, és bírom a gépet, igaz még nincs rajta az fpv, így csak 50-100m távban köröztem kb.
    A acro nem megy... az 100as T.curve esetén hülyén viselkedik, elforog, elhúz full gázon, így 80-on tolom, ott semmi ilyet nem csinál. Lehet a propok sérültek kicsit, vagy balanceolni kellene.
    A high ratet se használom még,majd idővel.
    A T.curve-ot átállítottam 0-20-40-60-80-ra így sokkal könnyebb lebegtetni.
    Volt pár földön hempergés már sajnos, az egyik láb felfogatása félig letört, így is tart még, de azért rendeltem pótot. Más viszont nem sérült!

Ma ráraktam a gitupot, meg se érzi, ugyanúgy megy :) Végén pont crasheltem :(

Ledek alig látszanak, piros után elég hamar zuhan, mostani tempómmal 10 percet bír, telón rakok 9 perces időzítőt.

Hatótáv király, egyszer elvesztettem az orientációt, és elment 300m környékére, nem volt gond.

Fontos, a propok rajta vannak alapból mikor megkapod, de nem volt rendesen ráhúzva, ez legyen az első ha kibontod :)

----

Kamera aksi, én abban reménykedem, hogy a gépről kapja a tápot, az 5v lejön róla. Remélem így lesz, mert most 50percet repülök, a 20perc az gáz lenne...

Új hozzászólás Aktív témák