- Házimozi belépő szinten
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
huliganboy #139 üzenetére
Én mindenképp az építés mellett lennék, sok mindent megtanulsz vele és könnyebb átépíteni is. Az már nem biztos, hogy olcsóbb is lesz, de az élmény meg a tudat, hogy Én csináltam talán kárpótol. Én valahogy így tervezem a közeljövőben.
GoPro számos drónon van, főleg azon amit leginkább videózásra használnak (legyen az extrémsport vagy akármi), magához a légi-fényképezéshez szerintem jobban passzol egy könnyű kompakt kamera ami már megfelelő felbontású és minőségű képeket tud készíteni (persze ez is sok mindentől függ ugye - nem biztos, hogy a soksok csillió trillió MP-el elegendő). Ennek lényege a képpárok összeillesztésében van a későbbiekben.
De, ha nem szeretnél építeni számos gyártó van jobbnál jobb masinákkal és a közeljövőben ez csak bővülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest