Új hozzászólás Aktív témák
-
Sak
csendes tag
válasz matej013 #154 üzenetére
El se hiszem, hogy még van, aki ide ír... :-D Dreamcast forever! A video nagy like! A gép most még olcsó, a játékok viszont már egyre drágábbak, és persze vannak mocskos drága ritkaságok is!
Ha valami csinálsz, akkor azt tedd rendesen. Csak egy icipicit több ráfordítás, mintha szarul csinálnád...
-
matej013
tag
Jujj, de régen írtak már ide! Itt van az én gyűjteményem!
Illetve egy videót is a kicsomagolásról, amikor megkaptam. Nagyon imádom.
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
Sak
csendes tag
Lett egy USA dobozos gépem is, illetve egy SEGA Sports kiadású fekete színű kontrollerem is. Meg egy pár japán régiós játék (Egg, Soul Calibur, Sonic Aventrure, stb.) is érkezett egyenesen Japániából.
Ha valami csinálsz, akkor azt tedd rendesen. Csak egy icipicit több ráfordítás, mintha szarul csinálnád...
-
Sak
csendes tag
válasz FoczenyMark #151 üzenetére
Ha van Boot disced, akkor tökmindegy hogy írod ki a játékokat. De a legtöbb játék SELFBOOTOS, azokat viszont nem mindegy, mivel írod (vagy grabbeled). A legjobb szoft erre régen a Padus Discjuggler volt, de mostmár inkább az Alcohol 120%-ot ajánlom.
-
FoczenyMark
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék Hozzátok, hogy Dreamcast játékokat hogyan tudok kiírni? Boot disc megvan, maga a játék kiírásával vagyok bajba. :-) Ha valaki segítene azt nagyon szépen megköszönném! :-)
Szép napot! :-)
-
Sak
csendes tag
Yeeeee! Szép Arsenalos mez, nekem a sötétkék verzióból van egy XL-es, név nélküli darab!
Egyéb DC cuccaim: :-D
- PAL gép dobozában
- NTSC JAP gép dobozában
- NTSC USA gép, multiregion chippel
- Katana developer gép
- developer gamepad 2 db (nincs rajtuk LOGO, fényes a felületük)
- írott GD-ROM (Ecco work in progress US verzió)
- dobozos Broadband adapter JAP (nincs driver lemez)
- dobozos JAP kontroller (új)
- dobozos PAL kontroller, portugál Virtua Tennis bundle kiadás (új)
- dobozos billentyű német
- dobozos bilentyű angol
- dobozos egér (új)
- eredeti stukker 2 db
- utángyártott stukkerek 3 db (kettő dobozos)
- utángyártott egér (dobozos)
- aqua zöldeskék pad (2 db)
- fekete Millennium pad
- Puru-Puru pack (PAL csomagolás)
- VMU (PAL csomagolás)
- VMU 2 db, új (NTSC csomagolás)
- HAIS 4 lapos memokártya, soros kábellel (PC-re menthető tartalom)
- HAIS VGA box dobozos
- NYKO S-Video AV kábel (dobozos)
- NYKO joy hosszabbító (2 db, dobozos)
- PAL játékok, kb. 95 db
- NTSC JAP játékok, kb. 15 db
- NTSC USA játékok 2 db
Plusz több bontott cucc, meg amit még elfelejtettem....
Nem dicsekvés, csak giga nagy Dreamcast fan vagyok!Dreamcast FOREVER!
-
Kyster
csendes tag
Állati gép, pont abban az érában jelent meg, amikor ismerkedni kezdtem a videojátékok világával. Most is ott van a polcon, semmi pénzért nem kerülne el onnan. A VMU pedig megismételhetetlen !
PS1-NTSC // PC-BIG_BOX
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #146 üzenetére
Basszus, erre nem is gondoltam.
Mármint az elemfedélre.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Így néz ki...belülről csúnya ugyan de kivülről takarja az elemfedő..
Hol itt a probléma?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #143 üzenetére
Nem tekertem annyira le.
A pengével az elemtartót operálta ki.
A lyuk viszont megmaradt, nem lehet szépen eltüntetni.
Nem véletlen, hogy nem mutatja a hátulját.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
nissancoupe
aktív tag
-
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #141 üzenetére
Kérhetnék egy linket?
Most már kíváncsi vagyok.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Videón mutatja..melegített pengével vágja ki a cuccot..gondolom utána lecsiszolja meg ilyesmi.
Szerintem remek munka..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #139 üzenetére
Valahol láttam pár képet róla szétszedve.
Kívülről rendben, de belülről csapnivaló.
Ehhez nem kellett semmi szakértelem.
Az ötletet egyébként díjazom.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Azért ez nem egyszerűen bele van ragasztva..minőségi munka akárhonnan is nézem.
Egyáltalán nem látszik hogy hozzányúlt volna..mintha így jött volna ki a gyárból..és ez teljesítmény...ha szétkúrt egy VMU-t ha nem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz nissancoupe #136 üzenetére
Szvsz az igazi modding az lenne, ha a VMU gombjai is kapnának
valami funkciót. Gondolok itt arra, hogy egy szétszedett MP4 lejátszót
kellene beleépíteni úgy, hogy az eredeti vezérlő gombok a VMU
gombjaival legyenek helyettesítve.
Na, az előtt kalapot emelnék.
Mert ez így szerintem csak egy "Beragasztom az ipodomat valamibe." projekt.
Ezért kár volt a VMU-t szétbarmolni.[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz nissancoupe #134 üzenetére
Nem azért, de én sajnálnék emiatt elkurjantani egy VMU-t.
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #132 üzenetére
ez brutál jó móding szerintem keresek egy ilyen ipod izét és én is megcsinálom
Msn-Email :ami4@freemail.hu Tel::+36303014043
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #132 üzenetére
Atyaég
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Weißturul
senior tag
válasz RepeatSector #129 üzenetére
Moddolt, eh mik vannak
VMU = Visual memory Unit? Van nekije LCD kijelző, négy gomb meg egy port amivel össze lehet kötni egy sorstársával? Játszani is lehet rajta. Asszem vannak kijelző nélküliek is, legalábbis olyannal találkoztam.
Leírhatod, hogy mitől jobb a DC, mint a PS2Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
RepeatSector
senior tag
Van DC-s topik és én nem tudtam rólla?
Itt látom pörögnek a fogaskerekekAmúgy Sirandrish-nak igaza van!
Én feltétel nélkül szeretem a DC-t mai napig 3db-al rendelkezem, egy Gyári(még nem volt használva, csak karban van szépen tartva), és 2 moddolt(mindkettőben: Chip, tuningolt ventik, jobb GD-rom és felújított controller portok vannak)
Ezt csak kivágtam ide, hogy felnézhess rám, azt én már xboxklubb-on kitárgyaltam, hogy miben jobb mint egy ps2, igaz nem mindent használtak ki a fejlesztők.(ha szeretnéd leírom neked is), amúgy az első hozzászólás ilyen átírt wiki-s de a ram-ot jól számoltad ki
Gondolom nem tudod mi az a VMU, és azt sem, és hogy az első rev. vízhűtéssel jött, arról meg nem is beszélek, hogy a játékok között olyanokat említessz, amik igaz népszerűek voltak de abból ha 3db mutatja be az erőt amit a DC képvisel!
És ami nagyon marja a szemem: Sonic Adventure
s2 az s nélkül,[ Szerkesztve ]
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #127 üzenetére
Hát pl az egyik legjobb RPG a Grandia 2...
AZ is DC-n kezdte de lett portolva PC-re is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #126 üzenetére
Azért annyira nem nagy a YLOD arány, mint a zikszboksz esetén a RROD.
PS2-ről linketplzthxandrish: vannak még PC-re kijött DC-s játékok?
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #124 üzenetére
és te mennyiért adsz? de ha lenyugszom és most nem veszek semmit lehet, hogy karácsonyra sikerül PS3-at szereznem... egy álmom valósulna meg.
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Weißturul #123 üzenetére
nekem van mindkettő de normális ps2 őt szerintem csak tőlem fogsz kapni
ps2 több ezer játék dc néhány 100 sajnos csak a gyűjtőknek tudom ajánlani a dc-t a ps2őnek több a szolgáltatása ha bekrepál a meghajtója usb-n még mindíg tudsz játszani van hozzá alkatrész a dc az sajnos retró én ps2 őt választanék a mindennapokraMsn-Email :ami4@freemail.hu Tel::+36303014043
-
Weißturul
senior tag
Szenvedek az emuval, nem nagyon akar nekem működni
Konzolvásárlás terén pedig eljutottam arra a pontra, hogy csak a DC és PS2 van a ringben. Na, itt tényleg nem tudok dönteni
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #121 üzenetére
Persze...az első része kijött PC-re is...többször is végigvittem PC-n is..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #120 üzenetére
Tényleg Mikről nem tudok
-
-
Weißturul
senior tag
válasz adalbert1 #115 üzenetére
A fentebb szólóhoz csatlakoznék, Crazy taxi, Virtua Tennis mind van PC-re
Amit szerintem próbálj ki: ChuChu Rocket! (ennél jobb partijáték szerintem nem nagyon van ), Sonic Adventures, Typing of the Dead - tényleg ezt meglesem emubannissancoupe: szerintem a Dreamcast túl tudta volna élni a PS2 támadását, hogyha kijött volna alapból DVD-meghajtóval felszerelt DC. Sokan csak DVD-lejátszónak vettek eleinte PS-t, mert akkoriban annak az ára az egekben volt- pont mint a Blu-ray - PS3 esetében
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz adalbert1 #115 üzenetére
De az még a kbyte-ban volt nem?
Ott nem ő volt a főszerkesztő muszáj volt tesztelnie.A Virtua Tennis pont egy olyan játék ami alapba van PC-re (első része) de már jött ki ugye a 3 meg a 2009 meg a mit tudom én mi és sok sorozattal ellentétben ennek jobbak az újabb részei...szóval ha bejött az 1-2 DC-n akkor adj egy esélyt egy újabbnak.
Crazy Taxi szintén van PC-re is...szóval próbálj ki valami olyasmit amit nem tudnál PC-n tlni tényleg csak emuvalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nissancoupe
aktív tag
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Weißturul #111 üzenetére
gyári billentyű és egér is létezik hozzá
A Dreamcast egeret és billentyűzetet az interneten való böngészéshez lehet használni, de néhány játék is támogatja, mint például a The Typing of the Dead, a Quake 3, a Phantasy Star Online és a Railroad Tycoon 2.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #78 üzenetére
Érdekes, ez régen nem így volt. Ha jól emlékszem a 94-96-os lapszámokra ott szinte csak ő tesztelt konzol játékokat, igaz a fél-1 (max. 2, de olyanra nem igazán emlékszem) oldalas írásokat nem lehet túl nagy tesztnek nevezni...
Sajnos én csak emulátoron jutottam addig hogy próbáljam a Dreamcast-et, de úgy is nagyon nagy élmény volt, legjobban a Crazy Taxi és a Virtua Tennis 1-2 tetszett, igaz komolyabb játékokba nem nagyon ástam bele magam.
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #112 üzenetére
Dzsekóóó
Jó ez a game, kell majd ez is, de előbb a fentiHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #110 üzenetére
-
Weißturul
senior tag
billentyűzetet lehet DC-re kötni? A Typing of the Dead jónak néz ki, megtanulhat vele az ember gyorsan írni magasabb fokozatokon
[ Szerkesztve ]
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #106 üzenetére
mekkora állat benne a tántorgás szét röhögtem rajta az agyam
-
nissancoupe
aktív tag
KISS: Psycho Circus - The Nightmare Child
ez is egy jó kis game
na meg ez is MDK2
de inkább nem sorolom fel mindet a 2002 előtti játékokat szinte mind ismerem kivéve japánokat
ja és nem is tudok igazán nagy kedvencet mondani mert mindet szerettem valahol[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
Asszem eldöntöttem a konzolvásárlást: kell egy mohikán Holnaptól hosszúhétvége, megpróbálom bevasalni az engedélyt és postáztatom is a cuccost
nissancoupe: javohl, meister
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #104 üzenetére
Tényleg..R2R...az nagyon fasza game..toltam egy időben
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #104 üzenetére
Utálom a sört . Megteszi boroskóla is vagy viszki/pájinka?
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #102 üzenetére
Ez a R2R nem is néz ki rosszul Ha jól látom van stamina, Rumble-meter, töbszöri felkelés, több menet.
Mortal Kombat nekem kapásból nem jön be annyira. Nettó öt liter vér/személy szétfröcsöcs, gerinc tépődik ki, fej harapódik le... inkább már akkor valami "mezei" bunyós, de ahogy elnézem akármelyik platformot fogom választani az SC sokat fog pörögni
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #100 üzenetére
Jó neked.
De az eredeti kérdésre is tudnátok válaszolni, kérlek? (bunyós stuffok)Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #98 üzenetére
ok..ezt a topikot ne offoljuk szét..leírtam a véleményem a blogodban..
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #97 üzenetére
Nem tudom
Dreamcast+PSP, ez a jelenlegi terv...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #96 üzenetére
Most nem beszólni akarok de végülis eldöntötted már hogy mit veszel?
Mert boxot láttam hogy keresel...már PSP-nél is írtad...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #95 üzenetére
Például?
Segítenétek? Össze kéne gereblyézni bunyós stuffokat amik jók is. Amiket én ismerek: SoulCalibur, Dead or Alive 2, Virtua Fighter 3, Street Fighter 3.
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #93 üzenetére
Van azért abból is
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #90 üzenetére
A Dreamcastet alapjáraton a piacon akkor jelenleg legmodernebb alkatrészekből pakolták össze logikusan. Nem kellett plusz két vektoregység, soksokgigagibet busz meg minden.
Amin én először tátottam a számat az a Halo volt majd a DC-s SoulCalibur, később meg a God of War II, Oblivion.Látom mind SC pártiak vagyunk. Nekem azért tetszik, mert fegyverekkel hadakozunk, abból a valóságban is sok van és mindegyiknek a használójával saját stílusa van. A Tekken/Virtua Fighter meg azért nem jön be annyira, mert ezek a bunyós dolgok unalmasak: mindig ugyanannak a harcstílusnak a különböző válfajait, stb. látjuk. Broken Destiny, 4eva
Sirandrish: mostmé
[ Szerkesztve ]
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #91 üzenetére
Szerintem ha találok kifejezetten csúnya játékot akkor be írom
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #90 üzenetére
Én is Soul Calibur párti vagyok minden téren de azért a Tekken5 nem csúnya
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #88 üzenetére
Nekem se áll szándékomban az összes szép sega dc játékot felsorolni egy a lényeg elég sok konzolt javítok a legtöbbjük ps2 sega dc nem igen van ez vagy azért van mert nagyon jól össze van rakva jó minőségű cuccokkal vagy vigyáznak rá az én saját dc-met tavaly adtam el 98 ban vettem és soha nem volt kibontva kb 150 játékkal ment el tehát én nem igazán kíméltem ,nagyon sok szép grafikai megoldást láttam rá pl sonic adventures csak tátottam a számat néhány pályánál mostanában az x360 okoz ilyet ps2 nél csak a god of warra emlékszem amin elámultam . Szép a tekken 5 de annyira nem fogott meg a mortal 6 is szép de az én világom a soul calibur .
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #88 üzenetére
Szerintem meg az, nagyon az. Bár a God of War II a legszebb, simán elmehetett volna PS3 launch-title-nek
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #86 üzenetére
Nem ált szándékomban az összes szép játékot felsorolni..
Mondjuk az MGS3 szerintem nem az a nagyon szép cuccEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #85 üzenetére
Elcseszi a soft kártyákat?
Akkor már csúnya is.
A Shadow of the Colossus talán a legszebb játék PS2-n..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #83 üzenetére
Metal Gear Solid 3? Gran Turismo 4? B.L.A.C.K? Ezek is szépek
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Sirandrish #83 üzenetére
a tekken 5 elcseszi a soft kártyákat a colossussal én nem bírtam játszani nem a stílusom általában soul calibur 3 mal játszunk a gyerekekkel ps2 ön mondtam hogy a god of war kifejezetten szép játék + a spyro
-
Sirandrish
legenda
válasz nissancoupe #79 üzenetére
És a Shadow of The Colossus?
Vagy az Okami? DBZ B3? DBZ BT3? Tekken5? SC3?
Van azon pár szép game...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #81 üzenetére
Na, miket meg nem tudok
-
nissancoupe
aktív tag
válasz Weißturul #80 üzenetére
hidd el én több 100 órát toltam dc vel nekem nem tudsz újjat mondani pl biztos nem tudod de micro sd átalakító is létezik hozzá + valahol talán van egy memo karim amit pc vel is össze lehet kapcsolni ha megtalálom
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #79 üzenetére
PS2 256 bites, jó vicc részben volt 128-as, kissé bonyolult a felépítése...
A PS2 vs DC vita meg alapjáraton értelmetlen. Előbbi jóval erősebb, fiatalabb vas és nem voltak rá közvetlen átiratok Crazy Taxit kivéve.[ Szerkesztve ]
-
nissancoupe
aktív tag
Ez vicc a dreamcastra megjelent játékok csak dreamcaston szépek lásd crazy taxi pl vagy bármelyik sonic vagy a soul calibur ps2 re átírva megvan szerintem mind nem is bírok velük játszani inkább a dc .
egyébként a demolition reacher no exit is jobb mint ps1 en
ey a lényeg 128 bites gépről beszélünk amikor a 32 bitesek voltak a csúcson ps1 persze a ps2 már 256 bites de szerintem csak a good of war igazán szép rajtaMsn-Email :ami4@freemail.hu Tel::+36303014043
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #77 üzenetére
Omájgáss...
Tesztjével azért nem találkoztál mert nem "süllyed le" a tesztelők közé.
Csak azt tesztelte amihez kedve volt...MGS, Primal etc..
Éves szinten max 1 játékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #74 üzenetére
"Gazdasági igazgató:
Martin
martin@konzol.eu"Tesztjével még nem találkoztam, de lehet a MGS: Rising-ot ő fogja tesztelni
Ejj, de jó lenne, ha lenne régi Konzolom... kíváncsi lennék a Dreamcastos tesztekre.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
A tesztjeivel nem volt baj...Mondjuk 3 évente tesztelt valamit szóval..
De emberileg kegyetlen nagy taj p*rasztEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #74 üzenetére
Én bírtam Martint, lényegében az ő final fantasy 7 tesztje miatt vettem anno Playstation-t.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #73 üzenetére
Martin munkát kapott?
És mit tesztel? 5évenként egy MGS-t?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #72 üzenetére
Teljesen egyetértek veled (amúgy kimaradt a feldühödött jelző és csőre töltött Zapper, de mindegy), de hozzá kell tennem, hogy a mostani Konzollal szerintem nincsenk objektivitási bajok és nem is Martin a főszerkesztő, rengeteg a külsős. Talán csak Krisz, Martin és Petúnia maradt a régi csapatból.
szerk.: Kenny, Veres Miki is itt van.
Amúgy rájöttem: nem V. Miki, hanem Dzson volt a beképzelt díszhuszár.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #71 üzenetére
Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.
Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #70 üzenetére
Ajj, egyszer olvastam asszem ehez hasonló sorokat benne:
"...és kidobálhatnátok az újságból a Wii teszteket, nem bírom nézni a sok szemetet (egyetértek, továbbítottam a kérésed. K) (te Krisz, itt áll a szerkesztőség előtt 50 ember Mario- és Yoshi jelmezben, téged követeltek. Megadtam nekik a címed, ugye nem gond? Martin)
Na ezen szakadtam Nem 100%-ig ez volt, de saccperkábé, a lényeg szerintem látható.
Amúgy lehet, hogy sokan onnét PS-fanok voltak, de tegyük a szívünkre a kezünk: a GameCube-ból vagy a PS2-ből adta el több mint 120 milliót? És utóbbira azért sok jóság jelent meg.Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #69 üzenetére
Nem kell neked mindent tudni
Egyébként a Csevi is ékes bizonyíték..ha azokat olvastad ott is elég gyakran lehúzzák a Nintendot...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
Pukkadj meg
andrish: tudom, hogy Martin a Kbyteban kezdte és ő vezetett egy konzolos rovatot is ami kinőtte magát később.
4 évad oké, de ebből egy Kbyte (2009) a másik négyben meg kb. csak a boxos teszteket olvastam, de azt mind. Meg a PS3-asok többségét és a Wii-s érdemlegeseket. Meg a csevegőt. Többre nem, hogy időm, de energiám se voltHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #65 üzenetére
Szerinted Martin hol kezdte?
Mindegy, ebbe ne menjünk bele.
Amúgy elmondanám hogy V.Miki egy fasza gyerek...
Amúgy olvass többet..most nem fogok neveket említeni..ha 4 évad alatt nem tünt fel akkor nem is lényegEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #63 üzenetére
Bázz, nekem csak négy évadom van Amúgy nem istenítem, 4e Ft-ot megért.
Hol volt itt árulás? A Konzol anno egy ideig a Kbyte-tal futott párhuzamosan, de az utóbbi a konkurencia miatt süllyesztőbe került.
Nekem, mint ha V. Miki rémlett volna PS-fanként... na olvasok egy keveset. Ki(k) voltak akkor a megszálottak?
Martin néha tényleg csúnyán leszólta a produktumokat, az nem mindig tetszett. Meg ahogy Stiletto a DS-t szidta a PSP ellenében két oldalon keresztül, az se volt semmi.szerk.: Tekkent tudod mire használnám? Kutyámnak frizbinei vagy diszkosznak. Annyira nem izgat az n+1-edik bunyós stuff. Soul Caliburban látok potenciált. Broken Destiny forjeva.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #62 üzenetére
Jajajajaajjjj...
Nehogy már itt istenként tiszteld azt a bandát..
576kbyte volt kapásból csak ment a rinya oszt otthagyták őket a szarba a későbbi konzolosok..ebből lett a te hőn szeretett újságod...az árulásból.
Nem..pont VM az egyik legjobb tesztelő aki mindig objektíven nézi a dolgokat és kúrvára nem azt nézi hogy milyen konzolon is játszik...Amúgy nekem is megvan vagy 6-7 évad a konzolból de amúgy hozzámvághatod..jó lesz a nagyinak tüzelni..
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #59 üzenetére
Beszósz kecseg?! Hozzád vágom a GameStar vagy 576 Konzol gyűjteményemet oszt a földön maradsz
PHM: tudod, az eredeti 576 Konzol megszűnt több, mint tíz év után 2008-ban, hogy Kbyte-nak adja át a helyét ami 20 lapszámmal később szintén megszűnt... A Konzol magazint pedig a régi 576 Konzol alapítói keltették életre 2010-ben. Nekem bejön
#61: Veres Mikire gondolsz? Na azé vele mindig elszaldt a ló...
Amúgy Tekkent én se csípem, inkább Soul Calibur, mert fegyverrel hadakozni sokkal változatosabb, de MGS-t én is szeressem[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Magával az újsággal nekem sem volt bajom.
a Design király, a cikkek is.
De le sem tagadhatnák hogy a 90%uk PS fan volt.
Nintendo-t egy az egyben 7éves korosztálynak tartották.
Legtöbb N címet lehuzták ilyen commentekkel "hogy a Nintendosok úgy is megveszik akármilyen" etc.
a Forum is ezzel volt tele...oda jártam egy időben...Tekken és MGS..ha ezeket nem szeretted már nem is voltál ember..
Sok volt ott a paraszt a nagyvezírrel (direkt nem írok nevet tudja úgy is mindenki) az élen...tisztelet persze a kivételnek.
Meg is érdemlik hogy csődbe mentek...jó nekik az a kis ps fanos forum..örüljenek maguknak meg verjék a brét a trófeáikra...mást úgy se tudnak..Bocs ha valakinek a lelkébe tapostam de ez kikivánkozott
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #59 üzenetére
Fene tudja. Tudom, ízlések és pofonok különbözők,
de nekem valahogy jobban bejött az 576 Konzol, mint a mostani magazin.
A többivel egyetértek.
Szomorú csak azért vagyok, mert ilyenkor döbbenek rá,
hogy visszavonhatatlanul megöregedtem.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #58 üzenetére
Konzol magazin ratyi...a gamestar mégratyibb
A beszélgetés viszont pazarEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #57 üzenetére
Pont ma volt egy ehez kapcsolódó beszélgetés a haverok és köztem. Nálam volt a néhai 576 Konzol 06/7-8-as és 08/6-os száma. Megjegyezném, hogy én terjesztettem köztük az "igét" is a GameStar és Konzol magazinokat is.
-Ezekmegmik?
-Dreamcast tesztek.
-Milyen tesztek?
-SEGA Dreamcast, a SEGA, tudjátok Sonic meg minden, utolsó konzolja.
-LoL
-Mi ezen a vicces?
-Az, hogy a SEGA konzolt gyártott. És ezek mik?
-Radilgy és Under Defeat, két nagyon jó shoot'em up.
-Mi?!
-Shoot'em up. Árkád lövöldék, mint a Contra, Ikaragua, stb.
-Magyarul beszélj már!!
- -.-"... Tessék, a legújabb Konzol magazinban is van shoot'em up.
-Hol?
Elkérem az újságot - Itt [mutatom, 76. oldal], Radiant Silvergun.
-Eztaszutykot.
-Namenjatudodhova
Kérték, hogy mutassak már valamit arról a drímkesztrő. Mutattam a TOP10 technojunkie-t is.
-LoL, ezt a sok szutykot... Ezmiez? Shenmue Jószarulnézki!
-Mit vártál egy ezredfordulós játéktól?
-PS2 jobb.
- Ez meg hogy jön ide?
-Az is 2000-es és van rá God of War
- az nem is 2000-es... de ez egy baromi jó game.
-Mutass vmi videót.
Mutattam.
-Ez szar.
-Miért?
-Mert szar. Szar a grafikája, az első tíz perc mozi és elég idiótán néz ki, hogy mindennel csinálhatsz valamit. Minek kell nyitogatni fiókokat meg lámpákat oltogatni? Meg folyton le-föl veszi a cipőjét, miezmár vmi ficsúr?!
-Bazd, ez egy japán játék, japán gondolkodásmóddal meg minden.
-Leszarom, nem érdekel.
-Jóhülyevagy, namindegy.Ezek után a Konzol többi részére terelődött a hangsúly, kitémázgattuk az Uncharted-szériát, a Crysist, stb.
Kár, hogy csak két felvilágosult haverom vanHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #56 üzenetére
Kár hogy elfelejtik az emberek azokat a játékokat amik mérföldkövek voltak.
Pl az Ocarina of Time..meg persze a Shenmue..a maguk idejében grafikailag és szabadságban is mindent felülmúltak..
Manapság elkezdel ezekkel a játékokkal példálózni és kiröhögnek..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #55 üzenetére
Hát ennyit a nyolcmagos felépítésről Ejj, de hatalmas hiba volt, ejj...
-
Sirandrish
legenda
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #53 üzenetére
Igen, ezt mondtam én is, de attól még framerateproblémákkal küzd.
-
Sirandrish
legenda
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #51 üzenetére
Csak a felbontás valami botzalmas és a framerate esik le látványosan egyes helyeken
Eredetileg Saturnra is szánták csakhát nem adtak el akkor belőle annyit, hogy megérje piacra dobni.Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
Amúgy a Shenmue Saturnon sem volt csúnya
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
Egy kis felvetés: sokan mondták, hogy a Dreamcast halott, stb.
Tessék, még ma is jelenik meg rá játék Ennyit arról, hogy halott Ráadásul ez a Gun-Lord nem is néz ki rossz játéknak.
Gondolom hasonló hejzetben van a PS2 is Japánban bár arra egy lehelletnyivel nehezebb fejleszteni.Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #47 üzenetére
Jó, így már érthető.
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #44 üzenetére
Ember...mi a francot nem értesz?
Kiemelted hogy mekkora májer vas van a DC-ben...
Erre én megírtam hogy igen, csak sajnos nem sok minden használta ki.
Erre 600 címből beírsz 6ot és vered a mejjed.
Az sok?
Nem, az nem sok..hol itt a probléma? mi a fennakadás oka?Egy szóval nem írtam hogy szar a DC, azt sem hogy gyengébb is lehetett volna.
Annyit mondtam hogy azt a durva erőforrást amit belepakoltak szinte semmi sem használta ki..eltekintve attól a néhány címtől ami esetleg mégis..[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
Az azért szerintem túlzás... max az átirat nem volt annyival szebb, mint amilyennek kellett volna a generációnyi különbség lehetővé tette.
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #43 üzenetére
Gyengébb Dreamcast? Ennyi erővel a PS2, a GC és az Xbox is lehetett volna gyengébb, mert a third-party szemét elment volna gyengébb vason is
-
Sirandrish
legenda
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
Gyengébb vason? Playstation? N64? Nem hinném, de való igaz, hogy sok játékot a régebbi gépekre is megjelentették és ugye akkor a DC csak a felpiszkált verziót kapta...
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #40 üzenetére
Nem mondtam hogy csúnyák rajta a játékok csak azt mondtam hogy amit te kiemelsz..hogy milyen kőkemény hardvere volt..azt kevés játék használta ki.
Az oké hogy valami szép de ment volna a játékok 98%a gyengébb vason is.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #39 üzenetére
1. ki akar neked leckét adni? Nekem nem volt szerencsém RPG-khez meg miegyebekhez, mondtam, hogy csak verekedős stuffokkal játszhattam, de ez meg fog változni, hogyha megveszem a gépet.
2. 688/100=6.88, 10/6.88=~1.45 - ennyi százaléka az általam felsoroltaknak, de írhattam volna még az általad említett Grandia-t, Sonic Adventures 1-et, Shenmue 2-t, Ikaragua-t, Virtua Fighter 3-at, Virtua Tennis-t, SEGA Rally-t, SEGA GT-t, NFL 2K-t, Quake III-at, Unreal Tournament-et, Half-Life-ot, ChuChu Rocket!-et, Radilgy-t, Crazy Taxit (zumbeispiel, többet most tuti nem tudnék mondani) és akkor az az 1.45% mindjárt ~3.65% és a PS2, Xbox, GC is hasonló "jójátékrátával" büszkélkedhet.
3. hogyasszongya = mondtad, hogy nem igazán voltak technojunkie (erődemonstráló, stb) játékok és hát soroltam pár példát.RE:szerk.: minek kell valaminek megizzasztania egy hardvert, hogy szép legyen? Ráadásul ez egy alacsony költségvetésű produkció, fanservice, nem is akartak belőle meggazdagodni. Ha a DC fénykorában látott volna napvilágot akkor meg tudtak volna.
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #38 üzenetére
1. Nekem volt DC-m, és elég sok játékot végig is vittem és nekem akarsz leckét adni?
2. A te topicod..te első hsz-ed..te linked...nézd meg a gamelistet...számold meg..majd számold meg azokat a játékokat amiket felsoroltál...annyit segítek hogy a 2% sem lesz.
3. hogyasszongya?szerk: Under Defeat...lehet hogy csodaszép de nem igazán izzasztotta meg a DC-t..
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #37 üzenetére
Hogyasszongya.
Soul Calibur - az egyik legszebb játék a gépen amit láthattam is, az amerikai rajtra el is készült.
Shenmue - 100 millió dolláros project, már a Saturnra is megjelenhetett volna, elvileg ez a DC szent gráljainak egyike.
Code Veronica - a remake-hez volt szerencsém, szerintem van olyan jó a DC-s verzió is.
Jet Set Radio - na ez az amit látni akarok élőben!
Sonic Adventures 2 - 7 millió polygon/sec @ 60FPS, amit a DC elbír
Skies of Arcadia - ez is szép, GC-ra is megszerzem majd viszonyítási alapnak. 30FPS-sel megy, a maradék erőforrást jóra fordították.
Ecco: Defender of the Future - magyar vonatkozású, szép, jó. Mi kell még?
Dead or Alive 2 - bögyös cicaharc, egy misét megér
Phantasy Star Universe - még mindig lehet vele onlájn játszani és ennek se kell szégyenkeznie grafikus téren!
Under Defeat - csodaszép shoot'em up, ez is kell!Több most nem jutott eszembe, a fentiek nagyját tuti be fogom szerezni
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #36 üzenetére
Istentelen akármi volt...de már nem az.
Ráadásul azért lássuk be..a nagy erejét nem sok minden használta ki sajnos..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #35 üzenetére
Mé, istentelen akármi, nem?
Szerintem nyugodtan kiveheti a hsz harmadát, a bővített változatról cikk leszHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #34 üzenetére
Kérlek szépen azért kell beszóni mert egy elég régi gépről beszélünk és úgy nyomatod a specifikációkat mintha valami istentelen nagy akármi lenne ez mostanság..
és szerintem elég lett volna a hardver részt leírni (és abban megemlíteni mindent) nem kellett volna külön szedni a procit,memot stb.
Tehát a hsz nem rossz csak meg lehetett volna okosabban is csinálni..
És nem bántásból mondomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #33 üzenetére
Nem feltétlenül: a legelső, szürke kasztnis változat még nem
Ha fasza így minek kell beszólni? Szerintem ez a pár sor jellemzés, hogy miért állították róla akkoriban, hogy megelőzte a korát belefér
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Vicc de a DC ventije a gyertyát képes is lett volna elfújni
Weißturul Így maradjon. Csak szerintem manapság már nem a specifikációkat kéne erőltetni egy 10+éves gépen..
De fasza így...[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
ennyi.
-
Sirandrish
legenda
Nah..alakul az az első hsz de még mindig nagyon száraz
-
Sirandrish
legenda
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #27 üzenetére
lyavítva lesz!
addig is a téma legyen már a szerencsétlen DC
sőt segíthetnétek is: van valami egységesoldal a Dreamcast homebrew alkotásokról?Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #26 üzenetére
mindegy...mondom..nekem annyi bajom van vele hogy túl nyers és száraz..
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #25 üzenetére
Ómárhe Nemmindegy? A technikai infó olyan, a többi nem/részben, de copy-paste nem volt és saját kútfőből is dolgoztam.
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #24 üzenetére
Egyébként egy félénk ám tanult kolléga azt mondta hogy nem googles az első hsz hanem wiki-s
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #23 üzenetére
Hát igen, többek között ezt akarnám orvosolni...
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #22 üzenetére
Nem azt mondtam hogy szar...csak túl száraz..
Sok info de pl semmi link vagy legalább egy kép a gépről vagy bármi..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #21 üzenetére
Nemá, pedig nagyon odatettem magam
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #20 üzenetére
Nem tudok kiemelni részeket.
Túl "száraznak" tűnik nekem...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #19 üzenetére
Kiemelnéd a "gugligyanús" részeket?
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #17 üzenetére
Kiemelnéd?
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #16 üzenetére
Mármint első hsz-be zero tapasztalatot írtál..
Vagyis nem vagyok benne biztos de nekem nagyon googlizósnak néz kiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #15 üzenetére
A zéró tapasztalattól azért messze állok. Ha nem is többszáz órát öltem a DC-be, mint az Xbox360-ba (kb. 30-at), de vannak vele tapasztalataim, mint pl. a fentebb említett játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Weißturul #14 üzenetére
Jó csak nekem nagyon furcsa hogy zero személyes tapasztalattal nyit valaki topikot...
Persze nem baj csak furiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
Miért ne lenne értelme? Uncsitesóm gyűjti a régiségeket (Master Systemje is van) és van 2 Dreamcastje (az egyik pótgépnek kellene lennie csakhát már nem játszik egyikkel se) és ilyen multis dolgok vannak meg neki, mint Virtua Tennis, Street Fighter 3, Virtua Fighter 3, Soul Calibur, stb és pont a "feledhetetlen alkotások" nincsenek nála. És lehet el is adná nekem az egyiket, legalább családon belül marad
Andrish: aha, mert én fogok megboncolni egy DC-t és rá lesz írva a GPU-ra, hogy ő márpedig 7 milla poligont présel ki magából és megbírkózik a 480 soros progresszív jellel is VGA-kábellel, ugye? És a fülembe suttotgja, hogy őrá meg kellett volna jelennie egy Castlevania: Ressurectionnak is, ugye?
-
-
Sirandrish
legenda
-
Nem megbántani akarlak, de komolyan nem értem amúgy miért van szükség erre. Ha jól tudom neked pl. nincs is ilyen géped. Nemrég még kérdezted egy másik topikban hogy melyik is voltak azok a "feledhetetlen alkotások". De most tényleg. Ott van a retros topik, az se pörög, pedig oda több gép is tartozik. Most én is csinálhatnék a 3DS-nek egy termet, mert akarok egyet (sőt fogok is venni egy szép fehéret), de úgy hiszem, hogy bőven megfér a DS termében, felesleges szétbontani a kettőt.
A Slime draws near! Command?
-
PHM
addikt
Egy szóval sem írtam, hogy a GC felhasználói tábora nagyobb lenne.
Fogalmam sincs ugyanis, melyikből mennyi kelt el anno.
Arra utaltam csak, hogy örülnék, ha megmaradna ez a topik,
akár olyan áron is, hogy mondjuk átalakul közös DC-GC topikká.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #8 üzenetére
Ott vagyok 2 hsz-szel feletted
ON: Ha majd gépközelbe kerülök akkor csinosítok az első hsz-en, kifelejtettem pár dolot... amúgy így elsőre milyen?
-
-
Sirandrish
legenda
Tőlem maradhat..de már egyszer zártak egy Segas topicot..és hidd el..azt sem én zártam
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Hamár jártál a modkerben láthattad, hogy kértem helpet
PHM: én se lennék bánatos, de ez a "GC-ből több volt idehaza, mint DC" dologgal nem feltétlenül értenék egyet. Maradjunk annyiban, hogy fifty-fifty
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Személy szerint nem lennék bánatos, ha megmaradna ez a topik.
A Dreamcast még nem annyira retró. (Nekem legalábbis.)
Viszont, mivel a DC felhasználói tábor nem lehet valami népes nálunk,
esetleg össze lehetne vonni a Gamecube-bal.
Neki ugyanis tudtommal szintén nincs saját topikja, ellentétben a PS1/2-vel.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirandrish
legenda
Hát...megérdeklődtem a modkerbe..
Reméljük.
Bár az első hsz-t nézd át mert szerintem nem így akartadEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Remélem, hogy nem Azért szerintem a DC megérdemel egy saját topicot egy SEGA/N adok-veszek-csevegek topicnál...
-
Sirandrish
legenda
IDe kell írni..
Ezt zárni fogják.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
A SEGA utolsó játékkonzolja 1998. november 27-én jelent meg Japánban. Az erőteljes 3D-s képességekkel, a beépített modemnek köszönhetően online funkciókkal ellátva, és sok egyéb újdonsággal karöltve repült fel a videojátékok égiszére. Éveken át a Dreamcast volt a legkelendőbb gép, egészen 2000. év végi szezonjáig - a PlayStation 2 megjelenéséig. A Sony agresszív kampányhadjáratával a SEGA nem bírt, a sorozatos árcsökkentések, akciók ellenére az erősebb, DVD-lejátszási és Dolby Digital képességekkel felvértezett, de drágább PS2 sikerrel golyózta ki a DC-t előbb a Japán-, majd az összes többi piacról is. 2001. január 1-jén a SEGA bejelentette, hogy leállítják a konzol gyártását. 10,6 millió eladott példánnyal a SEGA utolsó játékkonzolja nyugdíjba vonult.
Halála megszépítette emlékét, több száz (többségében homebrew) alkotás látott és lát ezekután napvilágot, mint a Last Hope, DUX, Radilgy és Under Defeat.Hardver:
A Dreamcast korához képest erős hardverrel indult, kijelölt 128bites, masszív 3D-s teljesítményével egy lehetséges fejlődési irányt.Processzor: A rendszer lelke egy Hitachi SH4 RISC. Órajele 200MHz és egy on-die 128bites vektorprocesszorral együtt préselnek ki 360MIPS-et és 1.4GFLOPS-ot magukból.
Grafikus processzor: a megjelenítési feladatokat egy PowerVR2 CLX2 látja el. 100MHz-es órajelével 7 millió háromszöget tud rajzolni. Maximálisan 640*480-as felbontást tud 24bites színmélység mellett valamint képes bump mappingre, trilinear-filteringre, gouraud-shadingre, z-bufferingre és anti-aliasingre.
Memória: a rendszernek összesen 26MB RAM-mal kell gazdálkodnia, ebből 16MB 64-bites SDRAM a processzoré, 8MB 4*16-bites a grafikus egységé, 2MB 16-bites pedig az audiochipé.
Egyéb: a hangcsiholó szerepét egy Yamaha AICA hangchip, ami valójában egy 32-bites, 45MHz-es ARM7 RISC CPU. Képes 64 csatornás PCM/ADPCM mintavételezésére (4:1 tömörítés) és támogatja az X-MIDI valamint a 128 lépéses DSP-t.
Szintén a Yamaha szállította a 12x sebességű GD-ROM-ot. A Dreamcast fő adathordozója az 1.2GB-os GD-ROM, de a meghajtó olvassa a mezei CD-ket is.Játékok:
A játékok Jewel-case-ben (CD-tok) kerültek forgalmazásra, az EU-s tokok kétszer olyan vastagak voltak a többnyelvű kézikönyvek miatt. A DC 688 hivatalos, míg több száz nem hivatalos produktunot tudott felmutatni. Elképesztő mennyiségű 2D-s(!!) és 3D-s verekedős stuff jelent meg a gépre, vamint a SEGA NAOMI átjárhatóságnak hála még több horizontális/vertikális shooter látott napvilágot.
Mivel az EA nem támotta a DC-t, ezért a SEGA saját maga kezdett el sportjátékokat hegeszteni a platformra SEGA Sports cím alatt. Így születhetett meg a sokak által a Madden szériánál is jobb NFL 2K és a Virtua Tennis.
Az online képességeknek hála naponta többszázezren vívtak mérkőzéseket a Quake III, Unreal Tournament, NFL 2K és Phatasy Star Universe szerverein.
Az olyan feledhetetlen alkotások, mint a Shenmue, Jet Set Radio, Sonic Adventures 2 mindig megdobogtatják a DC-tulajok szívét.
A gép korai halála miatt hivatalosan sosem jelentek meg az olyan legendás alkotások, mint a Half-Life, a Propeller Arena és a Castlevania: Ressurrection."A Dreamcast él és élni is fog!". Emlékét megőrizzük és minden egyes alkalommal amikor elővesszük egy letűnt korra, egy köztes generációra fogunk visszaemlékezni. Mi tettük azzá a gépet ami: legenda.
A Dreamcast játékok listája.
Dreamcast Community
Dreamcast hírek, újdonságokA topicot tessék rendeltetésszerűen használni. Szokás szerint tilos a warez.
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- HTPC (házimozi PC) topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xbox One
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest