- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz nissancoupe #90 üzenetére
A Dreamcastet alapjáraton a piacon akkor jelenleg legmodernebb alkatrészekből pakolták össze logikusan. Nem kellett plusz két vektoregység, soksokgigagibet busz meg minden.
Amin én először tátottam a számat az a Halo volt majd a DC-s SoulCalibur, később meg a God of War II, Oblivion.Látom mind SC pártiak vagyunk. Nekem azért tetszik, mert fegyverekkel hadakozunk, abból a valóságban is sok van és mindegyiknek a használójával saját stílusa van. A Tekken/Virtua Fighter meg azért nem jön be annyira, mert ezek a bunyós dolgok unalmasak: mindig ugyanannak a harcstílusnak a különböző válfajait, stb. látjuk. Broken Destiny, 4eva
Sirandrish: mostmé
[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest