Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Acer notebook topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz
nissancoupe
üzenetére
A Dreamcastet alapjáraton a piacon akkor jelenleg legmodernebb alkatrészekből pakolták össze logikusan. Nem kellett plusz két vektoregység, soksokgigagibet busz meg minden.
Amin én először tátottam a számat az a Halo volt majd a DC-s SoulCalibur, később meg a God of War II, Oblivion.Látom mind SC pártiak vagyunk.
Nekem azért tetszik, mert fegyverekkel hadakozunk, abból a valóságban is sok van és mindegyiknek a használójával saját stílusa van. A Tekken/Virtua Fighter meg azért nem jön be annyira, mert ezek a bunyós dolgok unalmasak: mindig ugyanannak a harcstílusnak a különböző válfajait, stb. látjuk. Broken Destiny, 4evaSirandrish: mostmé

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 1 / 2
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem azért tetszik, mert fegyverekkel hadakozunk, abból a valóságban is sok van és mindegyiknek a használójával saját stílusa van. A Tekken/Virtua Fighter meg azért nem jön be annyira, mert ezek a bunyós dolgok unalmasak: mindig ugyanannak a harcstílusnak a különböző válfajait, stb. látjuk. Broken Destiny, 4eva