Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
Van DC-s topik és én nem tudtam rólla?
Itt látom pörögnek a fogaskerekek
Amúgy Sirandrish-nak igaza van!
Én feltétel nélkül szeretem a DC-t mai napig 3db-al rendelkezem, egy Gyári(még nem volt használva, csak karban van szépen tartva), és 2 moddolt(mindkettőben: Chip, tuningolt ventik, jobb GD-rom és felújított controller portok vannak)
Ezt csak kivágtam ide, hogy felnézhess rám, azt én már xboxklubb-on kitárgyaltam, hogy miben jobb mint egy ps2, igaz nem mindent használtak ki a fejlesztők.(ha szeretnéd leírom neked is), amúgy az első hozzászólás ilyen átírt wiki-s de a ram-ot jól számoltad ki

Gondolom nem tudod mi az a VMU, és azt sem, és hogy az első rev. vízhűtéssel jött, arról meg nem is beszélek, hogy a játékok között olyanokat említessz, amik igaz népszerűek voltak de abból ha 3db mutatja be az erőt amit a DC képvisel!
És ami nagyon marja a szemem: Sonic Adventure
s2 az s nélkül,
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Asztalos klub
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest