- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Masszívan leárazta az aktuális Xeonokat az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weißturul
senior tag
válasz adalbert1 #115 üzenetére
A fentebb szólóhoz csatlakoznék, Crazy taxi, Virtua Tennis mind van PC-re
Amit szerintem próbálj ki: ChuChu Rocket! (ennél jobb partijáték szerintem nem nagyon van ), Sonic Adventures, Typing of the Dead - tényleg ezt meglesem emubannissancoupe: szerintem a Dreamcast túl tudta volna élni a PS2 támadását, hogyha kijött volna alapból DVD-meghajtóval felszerelt DC. Sokan csak DVD-lejátszónak vettek eleinte PS-t, mert akkoriban annak az ára az egekben volt- pont mint a Blu-ray - PS3 esetében
[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Sirandrish
legenda
válasz adalbert1 #115 üzenetére
De az még a kbyte-ban volt nem?
Ott nem ő volt a főszerkesztő muszáj volt tesztelnie.A Virtua Tennis pont egy olyan játék ami alapba van PC-re (első része) de már jött ki ugye a 3 meg a 2009 meg a mit tudom én mi és sok sorozattal ellentétben ennek jobbak az újabb részei...szóval ha bejött az 1-2 DC-n akkor adj egy esélyt egy újabbnak.
Crazy Taxi szintén van PC-re is...szóval próbálj ki valami olyasmit amit nem tudnál PC-n tlni tényleg csak emuvalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest