- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.
Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN - Sony PlayStation 5 LEMEZES (PS5) Slim Játékkonzol - BONTATLAN - 2 ÉV GARANCIA -
- ASUS ROG Ally X
- PS5 lemezes 2 kontroller, új állapot...
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest