- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
debian7
csendes tag
Igen DPS IQ7-et vettem, a dobozra is az van írva, de amikor a készüléketbekapcsolom is az jelenik meg.
Ezért állok most értetlenül itt, nem értem ezt az egészet...
Reklámozzák, hogy van benne minihdmi, Te is állítod Szajmon, hogy van benne, de ezen a készüléken nincs. A minihdmi portot felismerem, a haverom tábláján van, láttam már és használtam olyat.
Most akkor mi van?
Át lettem verve? Vigyem vissza és reklamáljak?
Tudom, hogy a boltban kellett volna tüzetesen megnézni, utólag már én is okosabb vagyok. -
debian7
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A mai napon vettem egy DPS IQ7 tabletet.
Azon kivül, hogy 5 percet tudtam a kipróbálására fordítani idõhiány miatt, jelenleg még semmi mást nem tudok elmondani.Van viszont kérdésem!
Történetesen az, hogy az MHL szolgáltatást tudja -e a készülék?
Termék választáskor szempont volt a minihdmi port megléte, ezzel szemben otthon szembesültem a ténnyel, hogy az nincs! Kellett nekem a webshopnak hinni...
Ha nem tudja az MHL-t az eszköz, akkor milyen lehetõség van arra, hogy a tv-n megjelenítsem a lejátszott filmet?Várom a segìtõkész válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest