Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
LOL!
Az előbb írtam, hogy nekem nem jönnek vissza azok az appok (pl. baidu browser). Tévedtem. Viszont, szerintem valamelyik frissítő teszi őket vissza. Két ilyen is volt. Mindkettőt töröltem. De előtte csináltam róluk mentést.Mivel ettől eltűnt az android frissítő menüpont a "Beállítások/A táblagépről" alól. Illetve ugyanitt a "További frissítések" sem működik. Gyanítom, sosem lesz android frissítés ehhez a készülékhez, de ha mégis rá akarok próbálni, csak visszaállítom a mentésből a két update appot. Megnézem, van-e frissítés, aztán megint letörlöm őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S11 256GB 11" Wi-Fi Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest