Hirdetés
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
Őőőő..
Nekem is van egy ilyen vasam, nekem a 1080p akadás mentesen zenél rajta természetesen a jó beállítások is kellenek hozzá, és én az MX playert használom.
Ami nekem gondot okoz az az anysoft key hun. Se az alap, se a hun kieg. nem megy, míg a dodós telon megy..
Azon gondolkodom méég, hogy nem lehetséges, hogy a nokia volt tápcsatijait vette meg, s esetleg kompatibilis? Mert nokia sziv. töltőt potom összegért kapni.. A tápfesz jó, s így csak a csati a kérdéses.
Nekem a T-mob-os net stick sem működik róla, de a németeknél vettem aldi mobilnetet, s ahoz van hálófüggetlen stickem. Avval megy. Közben adnék egy kis súgást is, miszerint a netezés elött kukkoljátok meg az APN beállításokat. Nem mindegy melyiket használjátok, mert szép számla lehet a vége.
A gondom viszont a stick net megoldással, hogy ha menet közben használom, akkor ha dc van nem kapcsolódik újra, hanem restartoltatni kell a tabot.. Ez miért van? ÖTLET?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest