Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Még így sem értem, hogy hogyan lehet valami annyival olcsóbb. És itt ugye nem akcióról van szó, vagyis, hogy gyakorlatilag igen, de más egy játékot 2 évvel a megjelenés után megvenni féláron, mint előrendelni.. Mindegy, az orosz régió meg még olcsóbb, csak ugye ahhoz meg olyan account kell. Lehet, hogy az orosz régióban el nem adott cdkeyeket adják el valahogy eu régióban ? De mindegy amúgy amíg normálisan működik.
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Még így sem értem, hogy hogyan lehet valami annyival olcsóbb. És itt ugye nem akcióról van szó, vagyis, hogy gyakorlatilag igen, de más egy játékot 2 évvel a megjelenés után megvenni féláron, mint előrendelni.. Mindegy, az orosz régió meg még olcsóbb, csak ugye ahhoz meg olyan account kell. Nyilván bele van kalkulálva valahogy a jóárasított darabszám is.
-
mildwood
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Amíg le nem lesz tiltva a kulcs...tudom hogy a g2a megbízható...de sztem a steam jóindulatán múlik sokszor, hogy nem törlik a játékokat...az isten tudja milyen maffia van már ezek mögött is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest