- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Én is így vagyok vele, megunhatatlan pl az,amikor kirúgja a lábát és leveri egy ütésből a földre,vagy csak simán ketté töri a térdével a derekánál ,na meg sorolhatnám
nagyon rá feküdtek ennek a glorynak a kidolgozására, már az elődben is le dermedtem - főleg amikor szét térdeli a fejét a falba - ,de annél még át élhetőbbre sikerült. Nem is használok glory kill gyorsított (seek and destroy?) mert élvezet nézni, csinálni az egészet.
Én az előzőnél nem is vettem fel a drónokat,itt csak azért, hogy kimaxoljam az első slotot ,de őszintén szólva a sörétesnél a sorozat lövőt, gép fegyvernél a rakéta vető részét,illetve a plazmánál az egyiket ( azt,amikor közel megyek és egy gomb nyomasból robbantok,vagy adok egy plazma löketet) szoktam használni.
Majd a második slotnál fel sem veszem eggyiket sem, megpróbálom azt amit az elődnél.Én úgy voltam vele,hogy amint végig viszem,elkezdem az első doomoktól,de túl sokat vártam az eternalra -2018 E3 óta - így nem bírtam letenni
most pénteken is neki fogok kezdeni.
(#672) pitepeti71:
Na nekem meg pont fordítva megy, a láng szórót reflexből nyomom, és mindig sikerül feltölteni a pajzsom, valahogy az jobban rá áll a kezemre. Azt remekül össze tudom hangolni a glory-val:
Van hogy 3-4 démon is stagger-er, mielőtt megadnám nekik a kegyelem döfést gyors lángszóró, aztán a végére maxos is a pajzsom
Annyi hogy a lángszóró nem az R betűn van,hanem a görgőt kell megnyomni az egeren, nekem ez jobban kézre áll.
Harc közben meg szignifikánsan sokat használom a sticky bombot. Szinte random el lehet lőni hátrafelé kettőt, vagy hármat, majdnem....
Végülis jó taktika, frankón tovább lehet jutni ezzel a módszerrel is. Kinek mi,nekem a sticky bomb nem jó,mert folyton gloryzom őket. Tényleg a lelke lett ez a rendszer a játéknak.
Elég drága cucc volt ahhoz, hogy 10-15 óra alatt, átlendüljek rajta.
Na igen,nem is szabad át lendülni rajta, szerintem kezdj neki, kár a platform részek miatt kihagyni.Nekem már 60 órám van benne,de simán beletolok 400at,mint az elődbe is tettem.
-
AsakuraDave
őstag
Hát pedig a folyamatosan mozgás,ugrálás,dashelés közben sniperrel ráhúzni fejre/weak pointra nem lassít sőt nehéz és gyorsan kell. Persze lassító runa nélkül mert az cheat
@Dara
Közben rájöttem, hogy alap misszióba akkor jön elő elösször az Archvile bár ha csinálod a slayer gateket már kellett hogy találkozz velük hamarabb is szerintem
-
Segal
veterán
Remélem a rakétavető helyére feltesz egy GoPro-t hogy lássunk egy új glory kill-t
Amúgy köszi a tippeket megpróbálom majd mert nincs lehetetlenség csak időbe fog telni mire sikerül.
Bár elkövettem azt a baromságot hogy belekukkantottam mi vár még rám és a vége az finoman fogalmazva is minimum milliószor nehezebbnek tűnik mint az angyalka megpuhítása -
shotika
őstag
Én kiegészíteném annyival, hogy ezt a játékot meg kell tanulni játszani. A 2016-os ilyen szempontból sokkal ardace-abb volt - na nem mintha ez a rész olyan hihetetlen agymunkát igényelne, de energiát kell belefektetni.
Szóval a többieknek: no para, nyomjátok és meghálálja a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Napelem
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest