Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Szerintetek abban mi a logika, hogy a 2016-s DOOM-ra átdizájnolak jópár dolgot, erre ebbe a játékba nem az új dizájnt viszik tovább, hanem inkább a réginek a modernizált változatát? Lásd Mancubus, Zombieman, Plasma Gun, Arch-vile (2016-os változatban Summoner, de alapvetően ugyanazt tudta mint az Arc-vile)...engem ez tökre zavar. Megszoktam, megszerettem az új dizájnokat, erre ebben a részben dobják ezeket a kukába. nem értem.
Nagyon jó volt ez a bemutató, játék nagyon város, BFG10000 jó poén, még talán azzal kis kibékülök hogy komoly lore-t építenek (bár ez szerintem legalább ugyanolyan eséllyel elsülhet tök szarul is ha maga a lore rossz), de ahogy néztem ezt a gameplay bemutatót végig a fenti kérdés járt az eszemben onnantól kezdve hogy feltűnt a régi-új Mancubus...
Még a Doomguy páncél is jobban hajaz így a régire azzal, hogy a bicepszeknél nincs semmilyen elem, megjegyzem eléggé érthetetlen módon...miért jobb ez mint a full body armor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11