Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz vasi79 #84 üzenetére

Navi, játék. "Csak" az amihez kell.

#86-Skylake-: Ja hogy neked ez már nagy aksi... Akkor nem ugyanabban a ligában játszunk. :)

#87t72killer: Sírt valaki? Elejétől fogva arról volt szó hogy hozzávaló méretű aksit kell mellé párosítani, és problem solved. Semmi olyan elvárást nem támasztottam vele kapcsolatban, ami techniikilag kivitelezhetetlen. Sőt, régen ez volt az alapértelmezett (nyilván az akkori szinten, kisebb aksival, de még annál is kevesebbet fogyasztó procival, elég alap volt hogy egy telefon egész hetet kibír, és nem csak akkor ha ki van kapcsolva). A problémát inkább abban látom, hogy a mai fiatalságnak már túl sok fél kiló megemelése, targoncát kell hívnia hogy átvigye az Ipadet (pont ugyanannyi súlyban) az asztalról az ágyba.

• Dr. Akula

félisten

válasz vasi79 #81 üzenetére

"Vegyél egy Xperia 10et."

Autó helyett biciklit? Majdnem ugyanaz a kategória...

"jobb alternatívák is vannak"

Hol? Hol van olyan telefon amiben nagy aksi ÉS nem visszabutított hardver van?

"Hogy szerinted miért lenne jó ez másoknak, miközben te sem hasonló telefont használsz, elég hiteltelenné és nevetségessé teszi az érvelésed."

Tényleg? Te legyártottad az igényeimnek megfelelő telefont? Mert más se. Akkor meg hogy is kéne megvenni?

Szerintem RAMból se kell ennyi bele, mint tudjuk 640k mindenkinek elég lesz. Akinek meg nem, az futtasson olyan programokat amik beleférnek... Problem solved. Én is tudok a te logikáddal ilyeneket ajánlgatni...

Új hozzászólás Aktív témák