Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Plazma TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
szepi79
őstag
Nah, akkor válasz. (Ami nekem lejött)
''azért volt vajon véres a szeme Franknek, mert Donnie meglőtte, vagy mert szurkálta a tükörben..? És akkor ő tudta már h ezt ő okozta..?'':
Azért szurkálta, mert már meglőtte. Maximum a tudatalattijában tudta, szerintem csak így érezte helyesnek.
''~~hogy ment vissza? vagy az egész csak (olyan Ördög ügyvédje-szerű) ''előre-álmodás'' volt?'':
A féregjáraton keresztül. Erről volt szó kb. 15 percig, hogy féregjárat, időutazás. (Nézd meg mégegyszer.) Ergo nem előreálmodás volt, hanem valódi időutazás. Igy kerülhetett egy egy hónappal később leszakadt repülőgép-hajtóműve Donnie szobájába is.
''~~világos, ő választotta h meghal, de miért nevetett annyira? csak úgy..?'':
Szvsz azért nevetett annyira, mert megszabadult ettől az egész világtól. Meg gondolom meg is nyugodott.
''~~szerintem a lány életéért ment vissza, de másvki szerint meg csakmert elege lett az életéből... hm?'':
Azért ment vissza, hogy megváltoztassa a múltat. Ha igy, akkor igy.
''(jah meg mitől lett emberfeletti ereje? t.i. ''tömör bronz'' volt a szobor, amibe belevágta a fejszéjét...)'': Passz. Ez biztos Frank volt :DDD -
PeliScan
addikt
Nah, ígéretemhez híven megnéztem tegnap. :) Azért így több ''lejött'' a filmből. :)
Bár van pár dolog, amiről érdekelne a véleményetek;
~~azért volt vajon véres a szeme Franknek, mert Donnie meglőtte, vagy mert szurkálta a tükörben..? És akkor ő tudta már h ezt ő okozta..?
~~hogy ment vissza? vagy az egész csak (olyan Ördög ügyvédje-szerű) ''előre-álmodás'' volt?
~~világos, ő választotta h meghal, de miért nevetett annyira? csak úgy..?
~~szerintem a lány életéért ment vissza, de másvki szerint meg csakmert elege lett az életéből... hm?
(jah meg mitől lett emberfeletti ereje? t.i. ''tömör bronz'' volt a szobor, amibe belevágta a fejszéjét...)
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest