- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
válasz
Dartimperial #537 üzenetére
Ha visszaolvasol a topikban, akkor láthatod a firmware-ek "életútját", de ami engem is érintett, az mindenféle jelszavakkal kapcsolatos probléma, ami megszűnt, cserében magmaradt az ő,ű kezelésének problémája...
-
emerzee
aktív tag
válasz
Dartimperial #422 üzenetére
Tök jó... Ha mégsem válik be a kütyü február végén az új torrenttel, akkor meg már nemtom eladni, mert jön az új, és leviszi az árát.(313) (ha ma adnám el, már most is buknék) Soha többet kiforratlan cuccot!
-
bnss
veterán
válasz
Dartimperial #344 üzenetére
Így már érthető!
Eldöntöttem, 313 lesz, elég lesz mindenre.
-
gex75
tag
válasz
Dartimperial #338 üzenetére
dolgozom rajta ezerrel.
De ha meglesz, akkor mindenki fizet 1 sört nekem. -
bnss
veterán
válasz
Dartimperial #324 üzenetére
343-ról nem sok infót láttam, OLED kijelzőről beszéltek (ez már D-Link hagyomán lesz, routerükön is van).
4 db HDD-t képes kezelni?
-
bnss
veterán
válasz
Dartimperial #322 üzenetére
Vásárlás még odébb van, kivárom a "még nagyobb tesó" (343) megjelenését, remélem lenyomja az árakat, aztán ha olyan ára lesz a 323-nak, még az is lehetséges, ez még a jövő.
szerk.: remélem sikerül megoldani a hibát, kellemetlen, hogy a tömörített állományok crc hibások.
-
Sefter
veterán
válasz
Dartimperial #309 üzenetére
köszi
-
Sefter
veterán
válasz
Dartimperial #299 üzenetére
ha FTP-ről töltesz le rá rar-t akkor is crc hibás?
-
emerzee
aktív tag
válasz
Dartimperial #284 üzenetére
Én se szeretném lecserélni, és én ís bízom a kütyüben, gex mesterben, és a d-linkben, de elkeskenyít, hogy csak itt pihen az asztalon, mert nem tudja végezni a dolgát... (reklámozták, hogy torrentre is jó, de pont ezt nem tudja...
) Ha 1 hónapon belül nem javul meg, én is eladom, és veszek mást helyette mást. De nagyon nincs kedvem eladni, mert ha tudná amit kell, jó lenne. (323-ra nincs pénzem, és nincs is szükségem a 2 vinyós megoldásra.) Mindenesetre 1-et megtanultam. Kiforratlan cuccot, még egyszer nem veszek...
-
Hemüveg
csendes tag
válasz
Dartimperial #282 üzenetére
Nekem D-Link DFL-200 routerem van és a 313-as crc-s volt, kicseréltem 323-ra és nem crc-s.
-
tkesy
őstag
válasz
Dartimperial #278 üzenetére
-
peza
csendes tag
válasz
Dartimperial #273 üzenetére
Ket kulon problema van en az egyikre valaszoltam...
tkesy mldonkey letoltes crc hiba... nalad is ez van?
vagy
utorrent letoltes cel helye a 313 es ugy crc hibas... ilyen tkesy-nel nem volt (nem talaltam meg)en erre valszoltam, h egyedi...
-
bnss
veterán
válasz
Dartimperial #263 üzenetére
Ha nem egyedi probléma, akkor valami fw/egyéb szotver bug lesz?
-
bnss
veterán
válasz
Dartimperial #261 üzenetére
Másik HDD-vel próbáltad? Hátha a fw nem kedveli azt a HDD-t.
szerk.: az felettébb érdekes, hogy ha helyi hálóról másolsz rá, akkor nincs gond...
-
Dartimperial
tag
válasz
Dartimperial #253 üzenetére
A lényeget lehagytam ez egy DNS-313.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest