Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
Dartimperial #278 üzenetére
-
-
tkesy
őstag
válasz
[CM]Crusher #139 üzenetére
no én jelenleg leszedtem ezt a kis pakkot a 313-ról, mert kiirta, hogy végzett, oszt semmit sem lehetett kicsomagolni...az összes fálj "hibás" volt... viszont ami nincs becsomagolva az meg jó lett...
így viszont míg ki nem jön a gyári torrent, vagy nem sikerül stabilabb/jobb klienst alkotni, addig marad az utorrent... -
tkesy
őstag
no igen, nálam is megkattan valami most estére....
tünetek:
- le és feltöltés szinte nulla (pár kb/s)
- hdd teker mint állat,
- az eszköz alig érhető el a webes felületén,
- a sancho pedig nme kapcsolodik, rossz jelszó és/vagy felhasználó nevet ir ki hibaokként
gondoltam ujraindittom:
- leállítottam szabályosan a "mag"-ot,
- webes felületről kiadtam az ujrainditás parancsot, letelt a 2 perc, és az eszköz kifagyott...
se kép, se hang, a gombra se reagált, így kénytelen voltam a kihúzni a tápot...
aztán mikor bekapcsoltam, feállt mnden gond nélkül, és most stabilan 600k fölött tölt...
szvsz valami kevés, vagy a hw a gyenge, vagy az általunk rápakolt cucc gyenge, de valami nem stimm...arról nme is beszélve, ha ezen megy a torrent akkor a router cpu leterheltsége 60% fölöttt van, ha meg a utorrent megy, akkor a 10% sem éri el...
-
tkesy
őstag
én csak a napokban szereztem be az eszközt, így még nme volt tapasztalatom ilyen téren... de most megy a főproba, van bennt sok csomagolt állomány, kiváncsi vagyok az eredméynre... (olvastam egyébként a problémádat a fórumon)
viszont a teljes sávszélt nme tudom kihozni belőle..
(utorrent-el win alól pedig kilehet hozni a 930k stabilan)az a router belső ip-je, probaként átírtam, hátha használ, aztán úgy maradt
-
tkesy
őstag
válasz
#55573504 #125 üzenetére
itt van hasznos infó az ftp szerveredhez az internetről való eléréshez... (4-es, 5-ös pont)
-
tkesy
őstag
megnéztem, beállítottam, köszönöm
ma (pontosabban tegnap
) már sikerült addig eljutnom, hogy jött le torrent, és neki is állt seedelni, egy ideig egész jól ment (30k) aztán szépen elhallt, és nme is vette fel a "fonalat" 2-3 esetleg 4k val töltött fel, pedig direk olyan torrentet töltöttem le amihez sok leech volt...(kb 100-110 fő) ennek ellenére, hozzám csak 3 ember kapcsolódott...
merre kellene még szétnéznem, beállitás területén
a webes felületen lévő options-ban hiába állítgattam dolgokat, nme sok minden változott, max csak romlott a helyzet... -
tkesy
őstag
hogy mi van?
Szal, ha a windows-os utorrentet nézzem, ami most tökéletesen müködik, akkor ahhoz, hogy müködni tudjon, a prot forward-nál megadom a nevét, a portok(at) (mettől meddig), és annak a gépnek a belső hálózati ip címét amin fut...
pl.: 192.168.1.45 : 58971 + név a könnyebb azonosítás érdekében, és már megy is a torrentem...
szal, nekem az a port(ok) kéne, amin dolgozik a DNS-313-ra feltelepített linuxos progi, mert az végzi a letöltés, és nme a sancho... az ip cim meg adott, mert a DNS-313 ip cime... -
tkesy
őstag
nincs mit...
én nemrég csináltam meg ezt az installt, nálam, (követve a leírást) müködött a dolog, megtudtam nyitni a böngészös klienst, meg a sancho kliensprogi is elindul (bár néha nagyon sokat gondilgozik
) viszont nekem is akadt pár problémám, kérdésem:
- melyik alkalmazást kell beirni a port forwardhoz?
(egy Zyxel routerem van, ott alkalmazásnév + port + gép ip- kell megadni)- a torrent letöltés már megy ( kb 650k val jött az a dolog amit kinéztem (max az 930 körül van a mit tud a netem), viszont seedelés hogy állítható be? meg a feltöltési sebbeség is csak max 4-5k volt mig jött a cucc, utánna meg 0-a...
-egyáltalán megyik kliensbe érdemes probálkozni állítani a dolgokat? vagy ha állítok valamit a sancho-ban, akkor azt átveszi a linuxos progi is?- nagyon lassan tudok másolni az eszközre, illetve az eszközről: max 6MB/s...
pedig egy 500-as, SATA-II-es winyó van benne (samsung)- ezt a memeo-t sikerült már felraknia valakinek? mert akarja azt a keretrendszert telepíteni, de hát az XP-n már ujabb van, így nem megy fel rá, azáltal le is áll a telepítés..
-ja, 313-om van, és több ujrainditás után azt kell hogy mondjam: kb 110 mp kell míg feláll a gép... ez normális idő? mert láttam a 323-nál 60mp van írva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest