Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

Serviio-t ismeri valaki? Megosztottam két könyvtárat (c:\video2 és a d:\video). De valahogy a tévé nem akarja rendesen látni a megosztásokat. Reseteltem már vagy 6×, újraindítottam a sterviio szervert tucatszor, de a c:\video2 könyvtárból csak 1 alkönyvtár megosztása megy át, a d: meghajtón lévő megosztásból viszont semmi. Most azt vettem észre, hogy baromi lassan, de bővül a filmek listája. Amikor elkezdtem vele bohóckodni, akkor a c:\video2\rajzfilm\clone wars könyvtárat látta csak a tévé, benne egyetlen videóval. De közben lett ott vagy 5-6 videó. Elképzelhető, hogy fél nap várakozás után a többi könyvtár többi videóállománya is elérhetővé válik a tévén? Ennyire lassú lenne a sterviio?
    Viszont hangsávot itt sem tudok váltani :( Feliratot még nem tudom, mert ezekhez nincs feliratom, azokat a könyvtárakat, amiben feliratos videó van, még nem kínálta fel :(

Most látom, van valami mezzo dlna server progi. De az pénzes :( A serviio pedig ingyenes
    De ha sokkal jobb, akkor talán egy 170eFt-os tévé árába még bele kell férni. De jobb lenne, ha nem kellene...

Új hozzászólás Aktív témák