Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyre írok e, segítségeteket kérném.
Tudom hogy a problémámra a megoldás a egy NAS vásárlása lenne, de jelenleg az még nincs.Adva van, egy pc, win7-el, egy router tp-link841nd, és egy tv,philips 7109. Pc és router lan kábellel, a router és a tv között wifin kersztül van kapcsolat. Elméletben a router tud wifin 300Mbps-t, a tv a kapcsolat sebességére 130Mbps-t ír. Tűzfalat a eset smart security adja. Net Digi 50/30.
Feltettem a pc-re a twonky server programot. Beállítottam a látni kívánt mappákat.
Tv-n tallózva látom a twonky szervert, zenéket, képeket, videókat eltudom indítani, 1080p-nél van némi akadás, de nézhető.
Viszont amikor a pc-n nyitom meg a twonkyt, és a programban beállítom hogy a lejátszó a tv legyen (program azt írja "Philips tv ready") a videókat egyáltalán nem játssza le. Képek, zenék szépen mennek, katt és a tv-n már látom is. Videókat viszont nem, egy sample videót tudtam elindítani, de annak is kellett vagy 2 perc mire elindult a tv-n.Valaki tapasztalt hasonlót? Egyáltalán lehet hogy ez a jelenlegi eszközökkel nem lehetséges??
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv,
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest