Új hozzászólás Aktív témák

• tkonya

aktív tag

Sziasztok,

Nem tudom jó helyre írok e, segítségeteket kérném.
    Tudom hogy a problémámra a megoldás a egy NAS vásárlása lenne, de jelenleg az még nincs.

Adva van, egy pc, win7-el, egy router tp-link841nd, és egy tv,philips 7109. Pc és router lan kábellel, a router és a tv között wifin kersztül van kapcsolat. Elméletben a router tud wifin 300Mbps-t, a tv a kapcsolat sebességére 130Mbps-t ír. Tűzfalat a eset smart security adja. Net Digi 50/30.

Feltettem a pc-re a twonky server programot. Beállítottam a látni kívánt mappákat.
    Tv-n tallózva látom a twonky szervert, zenéket, képeket, videókat eltudom indítani, 1080p-nél van némi akadás, de nézhető.
    Viszont amikor a pc-n nyitom meg a twonkyt, és a programban beállítom hogy a lejátszó a tv legyen (program azt írja "Philips tv ready") a videókat egyáltalán nem játssza le. Képek, zenék szépen mennek, katt és a tv-n már látom is. Videókat viszont nem, egy sample videót tudtam elindítani, de annak is kellett vagy 2 perc mire elindult a tv-n.

Valaki tapasztalt hasonlót? Egyáltalán lehet hogy ez a jelenlegi eszközökkel nem lehetséges??

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv,
    Tibi

Új hozzászólás Aktív témák