Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából az Inspire után, a Mavic2 és az AIR2 is űrtechnika volt számomra, Ocusync, meg APAS, stb. Viszont stabilitásban a nagy sas van a toppon.
Ami a sérülékenységet illeti; még mindig van egy olyan véleményem, hogy a AIR1 talán jobban bírja a gyepát mint a AIR2, a rövidebb karok és a kisebb kialakítás miatt. De ismétlem, hogy ez szubjektív...
Nem volt időm és lehetőségem, hogy elmélyedjek az AIR2 tudásában, de szerintem a kevesebb környezeti érzékelő van az AIR2-n mint a Mavic2-eseken. Aztn javíts ki ha mégsemÉs számomra ez az ami sokat nyom a latban. Ezért lett nekem a sasból sasszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest