Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Köszi a tippet, ezt én is megtaláltam, csak elvileg a 4K verzió háza nem ugyanaz mint a standard az advanced vagy a professional... Épp most végeztem a szétszedéssel, szerencsére túlélte a fő panel, de 2 darab motor cserére szorul, illetve az akksi ház rögzitő csavarjai letörtek, ezért ő is cserére szorul no meg a gimbal rendszerét is át kell néznem majd, mert ott a csati is kiszakadt... Ha valaki meg tudná erősíteni, hogy a standard, advanced, vagy a pro ház talál a 4K verzióhoz is, akkor nem is gondolkodnék a megvételen. Pontosan ugyanezt mondtam neki én is amit te írtál, de azt mondta, hogy egyszerűen leállt az összes motorja amikor maga és be felé húzta a stickeket a manőverek során... Elvileg lehetséges, ezen a youtube videón a srácnak sikerült megerősítenie a feltételezést.
-
Geller72
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Van egy failsafe leállítás is, de az nem ezekkel a kombókkal, így nem is értem, miért álltak le a motorok. Ezzel a kombóval nem kellene failsafe módba kapcsolni, pont ezért nem is tették ki két gimballra ezt hanem az egyik gimball+gomb megnyomása kell hozzá...(P3 manualt nem tudom fejből, de nem hinném, hogy ott is két gimballra lenne programozva) Nem lehet, hogy más miatt kapcsolt failsafe módba esetleg?
Nagyon tré netem van itt a hegyekben, nem szedem le, de biztos benne van ebben is..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest