Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
AZ legyen a legnagyobb "probléma" (Részemről ettől nem fogok a falnak menni) Én amúgy is mindig azt hangoztattam, hogy én "mérges" vagyok azokra, akik "rakétának" veszik a drónokat és gyakorlatilag csak vertikális irányban repülnek föl és le...
Megveszik, és max. magasság egyből, sőőőőt, az első kérdések között szokott szerepelni, hogy hogyan lehetne magasabbra 500-nál

Akkor így legalább ez meg lesz oldva, gyárilag. Persze így is ki tudja majd "ütni" aki nagyon akarja, de talán kevesebb lesz az "önkéntes Neil Armstrong"

Én az elmúlt kb 7 év alatt talán ha 2-3 alkalommal léptem át a 120-at kicsivel...500ig soha egyik gépemet sem toltam fel... Persze tudom, különbözőek vagyunk, különböző igényekkel...Értem én...Csak azt akartam kidadogni, hogy nekem nem lesz nagy probléma, mert azt az 2-3 évente 1-2 alkalmat amikor fölé mennék a 120-nak, majd megoldom máshogy...
ciki vagy sem, én támogatom ezt a szabályozást

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
AZ legyen a legnagyobb "probléma" (Részemről ettől nem fogok a falnak menni) Én amúgy is mindig azt hangoztattam, hogy én "mérges" vagyok azokra, akik "rakétának" veszik a drónokat és gyakorlatilag csak vertikális irányban repülnek föl és le...