Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a választ! És a garancia bolti, vagy dji?
Ipont ismerem... Korombol, és régi "kocka-pc-tuning" múltambol adódóan ismerem/ismertem az összes ilyen céget, és hát bevallom az iponnal nekem még a kezdeteik idejében nem volt jó garis tapasztalatom.... És abban az időben híresen szar volt a garis ügyintézésük....
De én itt ugye 15+ év tavlatarol beszélek...
Bízom benne, mivel azóta sokat változott a világ, és változhatott egy cég "brigádja", ennyi idő alatt..... Hogy igazad lesz....
Vásárlással nyilván nincs gond sehol, míg oda nem viszi az ember a pénzét...
Az első garis problémáknál jön elő, mennyire ügyfél barát egy cég....Minden esetre izgulok mint egy kisgyerek...
A Phantom 4-em már új gazdinál repül...
Én ma kaptam az ipontol a visszaigazolást, hogy ma 14:30-tol vehetem át a Phantom 4pro V2.0-t
Nagyon szerettem a P4 kameráját.. De a videók alapján az a 4*nagyobb érzékelő lényegesen jobb lesz...
Az ocusync is szúrja az oldalam V2.0-ban, hiszen eddig lightbridge-el repültem ....Gyakorlatilag a neve lesz "ugyanaz" a gépnek, amivel eddig dolgoztam, de mégis "mindenben" tök más ...
Szóval gyermeki öröm és kíváncsiság van most itthon... Várom a délutánt, hogy milyen dobozt milyen garanciat tolnak az orrom alá
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest